Miss Mable Table - Snoepjes

Miss Mable Table - Snoepjes boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Miss Mable Table - Snoepjes.

4 klanten waarderen deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Miss Mable's Snoepjes Table is een zoete verrassing voor de kids.

Miss Mable's Snoepjes Table is een betoverende traktatie voor kinderen. Deze mobiele tafel biedt niet alleen heerlijke snoepjes, maar ook een onvergetelijke ervaring waar de kids van zullen genieten.

Een Professionele Kids-Animator

De act wordt uitgevoerd door een ervaren en professionele actrice, die de kinderen meeneemt in een wereld vol zoetigheden. Met haar levendige en interactieve aanpak zorgt ze ervoor dat de kids zich vermaken en een geweldige tijd hebben.

Een Bijzonder Tintje

Wat Miss Mable's Snoepjes Table zo uniek maakt, is het bijzondere tintje dat de actrice eraan geeft. Ze brengt het geheel tot leven met haar enthousiasme, charme en speciale interacties met de kinderen. Het wordt een magisch moment waarbij de kids worden betoverd door de zoete lekkernijen en de vrolijke sfeer.

Een Feest voor Jong en Oud

Miss Mable's Snoepjes Table is niet alleen een feest voor de kids, maar ook voor de ouders en andere volwassenen. Het is een kans om even terug te gaan naar de onbezorgde kindertijd en te genieten van de vreugde en opwinding die snoep met zich meebrengt.

Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een familie-evenement, een festival of een andere speciale gelegenheid, Miss Mable's Snoepjes Table is de perfecte toevoeging. Het zorgt voor een zoete en magische ervaring die nog lang in de herinnering van de kinderen zal blijven hangen.

Maak je klaar voor een onvergetelijk en smakelijk avontuur met Miss Mable's Snoepjes Table!

Ken je de andere tafels van Miss Mable Table ook al?

Boeken of een optie plaatsen voor Miss Mable Table - Snoepjes?

Voor meer informatie over Miss Mable Table - Snoepjes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Miss Mable Table - Snoepjes

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Animatie Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 55090 mensen

Specificaties van Miss Mable Table - Snoepjes

 • Tijdsduur: 4 x 45 min. binnen 4 uur
 • Leeftijd: Alle leeftijden
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)
 • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Miss Mable Table - Snoepjes

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

Centrum Nieuw-Vennep

 • Door: Birgit Cramer
 • Locatie: Nieuw-Vennep
 • Datum:

Nynke is echt zoooooo leuk!

Waardering:

10

Shopping Center M2

 • Door: Jessie - M2
 • Locatie: Maasmechelen
 • Datum:

Miss Mable Table paste perfect binnen het thema van onze festiviteiten. Super originele act, die een glimlach op de gezichten van onze bezoekers wist te toveren. Gewoonweg fantastisch!

Waardering:

10

Omron Europe B.V.

 • Door: Ingrid van Brakel
 • Locatie: Den Bosch
 • Datum:

Een geweldige act!! En ze was uitstekend met kinderen, maar ook zeer zeker met de volwassenen!! Uitermate knap dat ze van (bijna) alle kinderen de naam nog wist als ze voor een 2e keer terug kwamen. Daarvoor een dikke pluim! Alle kinderen (en volwassenen) waren ook blij verrast door die mevrouw met haar dikke dijen bij de ingang!

Waardering:

8,0

Toneelvereniging Sint Genesius

 • Locatie: Helmond
 • Datum:

Leuke act, de dame in kwestie ging ook op leuke wijze met het jonge publiek om en betrok ook de volwassenen erbij. Ingevuld door: Rob van Os

Waardering:

8,0

Boeking of een optie plaatsen voor Miss Mable Table - Snoepjes

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Miss Mable Table - Snoepjes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.