RTL Telekids is jarig en viert feest

25/09/2013

RTL Telekids is binnenkort jarig en viert dit in de herfstvakantie met het ‘Telekids Verjaardagsfeest’ op zondag 27 oktober in Studio21. Na het succes van vorig jaar is het ‘Telekids Verjaardagsfeest’ nu groots terug om het drie jarig bestaan te vieren samen met vele Telekids-helden en dit jaar met veel verschillende verjaardagsactiviteiten in de studio op het Mediapark in Hilversum.

Optredens van Telekids Discoshow, Keet! en Femke Meines

Het ‘Telekids Verjaardagsfeest’ belooft een groots partij te worden voor het hele gezin. In de studio worden speelhoeken gecreëerd voor verschillende verjaardagspelletjes, dansworkshops, leerzame quizzen, inspirerende verhalen van Bamboo Bill en nog veel meer. Ook kunnen kids geschminkt worden en is alles aanwezig om lekker te knutselen. Naast de vele verjaardagsactiviteiten kan iedereen lekker meezingen- en dansen bij  de Telekids Disco Show en Musicalschool en zijn er optredens van o.a. Keet! en Femke Meines.

Ontmoet je Telekids-helden

Natuurlijk kunnen de kids vele Telekids-helden in het echt ontmoeten. Bart & Bibi van Biba Boederij, Brandweerman Sam, het nieuwsgierige konijn Bobo, Chloë van Chloë’s Toverkast, de bekende figuren uit de Sprookjesboom, Wally de Walrus en de coureurs van Hot Wheels zijn er allemaal.

Daarnaast is er een speelgoedbeurs. Bij binnenkomst kunnen kids hun oude speelgoed inleveren. Als al het speelgoed ingezameld is mogen de kids uit het verzamelde speelgoed weer één ‘nieuw’ ding dat andere kids hebben ingeleverd uitzoeken. Op deze manier krijgt het speelgoed weer een tweede leven. Daarnaast zal er ook speelgoed aan een goed doel worden geschonken.

Kaarten voor het ‘Telekids Verjaardagsfeest’ zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.rtltickets.nl of 0900-1353 (45cpm).

Boeking of een optie plaatsen voor Telekids Disco Show

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Telekids Disco Show kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.