Telekids Discoshow - met Kids DJ Ricardo nu te boeken voor optredens

15/11/2012

De vrolijkste kinderzender van Nederland gaat het land in en komt naar je toe!

De Telekids Disco Show is een 3-uur durende all-in show waarin de speciale Telekids kinder-DJ Ricardo de kids laat dansen, zingen en springen op de allerleukste muziek. Tijdens de show zijn er Telekids spelletjes waarbij er originele Telekids-goodies te winnen zijn. Naast de DJ zijn er ook twee Telekids-promomeiden die meedansen en foto’s maken van de kids. De foto’s kunnen de kinderen na de show downloaden via telekids.nl

De Telekids Disco Show heeft de vrolijke uitstraling die je van Telekids mag verwachten en staat garant voor een spetterende kids party.

Openbare optredens worden vermeld in de agenda op telekids.nl en kunnen ook genoemd worden in de promo op televisie. Per show worden, indien gewenst, 20 fullcolour posters verstuurd naar de opdrachtgever. Uiteraard kan de poster ook digitaal worden aangeleverd om zoveel mogelijk aandacht te geven aan de Telekids Disco Show.

Boeking of een optie plaatsen voor Telekids Disco Show

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Telekids Disco Show kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.