Telekids Disco Show

Telekids Disco Show boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Telekids Disco Show.

2 klanten waarderen deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Telekids komt graag naar je toe met de leukste, interactieve show van Nederland, speciaal voor kinderen: De Telekids Discoshow.

De Telekids Discoshow is een interactieve, drie uur durende show

Waarin zang, dans, kennis en quiz op swingende wijze samenkomen. De show wordt gepresenteerd door de Telekids dj-presentator.

De Telekids-dj draait de allerleukste hits en iedereen kan meezingen en dansen, springen en swingen op de coolste nummers van K3, Kinderen voor Kinderen, Raak!, Ernst & Bobbie en nog vele andere hits voor kinderen.

Tussen de muziek door stelt de Telekids-dj nog een aantal Telekids-quiz vragen, want weet jij alles over kinderzender Telekids? Weet jij hoe de drie meiden van K3 heten, wie het beste vriendje van Bobo is, ken jij de nummers van Ernst & Bobbie of van Raak!? En weet jij hoe de twee karakters heten die op de boerderij in het dorpje Molenwaard wonen?

Een quiz waarin jij het misschien wel opneemt tegen je beste vriend of vriendin. Wie zijn als eerste van het podium gespeeld en welk team wint de meeste vragen? Het team dat als laatste op het podium staat, wint een originele Telekids-goodiebag.

Ook de Telekids Musicalschool komt langs om iedereen de te gekke ’Telekids Go’ dans uit te leggen. Dus zing en beweeg mee!

RTL Telekids is de vrolijkste kinderzender met de leukste series.

De leukste shows en flms voor kinderen van 3 tot 9 jaar en hun families. Elke dag kunnen kids genieten van vertrouwde Telekids programma’s als Fien & Teun, Hallo K3, Brandweerman Sam, Chuggington, Raak! en Ernst & Bobbie en van nieuwe series als Pipo, Storyzoo en Superwings. Allemaal kwalitatieve, geweldloze en licht educatieve programma’s waar altijd wat te lachen valt. 

Telekids is dagelijks te zien bij RTL 8 en 24 uur per dag, 7 dagen per week op kanaal 312 bij Ziggo.

Boeken of een optie plaatsen voor Telekids Disco Show?

Voor meer informatie over Telekids Disco Show kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Telekids Disco Show

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kindershows bekend van TV om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 97011 mensen

Specificaties van Telekids Disco Show

  • Tijdsduur: 3 uur aaneengesloten
  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Telekids Disco Show

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8,5.

VAKANTIEPARK DE KRIM

  • Door: Pieter Plaatsman
  • Locatie: Texel
  • Datum:

Niks op aan te merken.

Waardering:

8,0

Artiestenservice

  • Door: Dave Fisser
  • Locatie: Oude centrum in Voorburg
  • Datum:

Afhandeling en de prestatie waren zoals we van jullie gewend zijn allemaal meer dan prima. Evenement was verder een groot succes, waarbij we natuurlijk niet te klagen hadden over het weer.

Waardering:

9,0

Biografie van Telekids Disco Show

Telekids is de vrolijkste kinderzender met de leukste series, shows en films voor kinderen van 3 tot 9 jaar en hun families. Elke dag kunnen kids genieten van vertrouwde Telekids programma’s als Bibaboerderij, Hallo K3, Brandweerman Sam, Chuggington en Ernst & Bobbie en van nieuwe series als Bobo, Jungle Club en Green-Kids. Allemaal kwalitatieve, geweldloze en licht educatieve programma’s waar altijd wat te lachen valt.
Telekids is dagelijks te zien bij RTL 8 en 24 uur per dag, 7 dagen per week op kanaal 312 bij Ziggo.

 

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Telekids Disco Show

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Telekids Disco Show kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.