Telekids Disco Show

Telekids Disco Show boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Telekids Disco Show.

Telekids Disco Show 9 10 1 klant waardeert deze act gemiddeld met:

Prijsindicatie:

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-602140

De Telekids Disco Show is een 3-uur durende all-in show waarin de speciale Telekids kinder-DJ de kinderen laat dansen, zingen en springen op de allerleukste muziek. Tijdens de show zijn er Telekids spelletjes waarbij er originele Telekids-goodies te winnen zijn. Naast de DJ zijn er ook twee Telekids-promomeiden die meedansen en foto’s maken van de kids. De foto’s kunnen de kinderen na de show downloaden via telekids.nl

De vrolijkste kinderzender van Nederland gaat het land in en komt naar je toe!

De Telekids Disco Show heeft de vrolijke uitstraling die je van Telekids mag verwachten en staat garant voor een spetterende kids party.

Openbare optredens worden vermeld in de agenda op telekids.nl en kunnen ook genoemd worden in de promo op televisie. Per show worden digitale posters verstuurd naar de opdrachtgever om zoveel mogelijk aandacht te geven aan de Telekids Disco Show.

De Telekids Disco Show is ook te boeken in combinatie met een optreden van Raak!, het gezicht van Telekids en/of het Telekids springkussen . Informeer naar de beschikbaarheid, prijzen en mogelijkheden.

Dit is een programma exclusief Podium.
Informeer vrijblijvend naar de gage van het Telekids Podium.

Download hier de flyer van de Telekids Disco Show

Boeking of een optie plaatsen voor Telekids Disco Show?

Voor meer informatie over Telekids Disco Show kunt u contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Telekids Disco Show

Deze act is bekeken door 15446 mensen

Specificaties van Telekids Disco Show

  • Tijdsduur: 3 uur aaneengesloten
  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set

Artiestenservice

  • Ingevuld door: Dave Fisser
  • Locatie: Oude centrum in Voorburg
  • Datum: zaterdag 5 april 2014

Reactie:

“Afhandeling en de prestatie waren zoals we van jullie gewend zijn allemaal meer dan prima. Evenement was verder een groot succes, waarbij we natuurlijk niet te klagen hadden over het weer.”

9,0

Waardering: