Nielson verrast fans met nieuw album in uitverkochte HMH

15/03/2016

Zaterdag 12 maart 2016 was het zover: in een uitverkochte Heineken Music Hall presenteerde Nielson – geheel onverwachts – zijn nieuwe album ‘Weet Je Wat Het Is’ aan al zijn fans. Het is Nielsons tweede album sinds zijn doorbraak bij het tv-programma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’.

‘Weet Je Wat Het Is’ laat in tien tracks de dominantie van Nielson in de Nederlandstalige popmuziek horen.

Krachtige eigen tracks en samenwerkingen met onder andere Guus Meeuwis, Paul de Munnik (Acda en De Munnik) en Jiggy Djé zijn nu gebundeld op een album die naast digitaal ook fysiek verkrijgbaar is. Ook bevat het album de met drie platina platen bekroonde hitsingle ‘Sexy Als Ik Dans’.

Het eerste exemplaar werd door Giel Beelen uitgereikt aan Nielson. Tijdens Nielsons gelijkmatige show afgelopen zaterdag in de Heineken Music Hall waren tevens bovengenoemde artiesten aanwezig om de nieuwe tracks ten gehore te brengen.

Nielson: 'Weet Je Wat Het Is’ is een verzameling van de beste liedjes die ik de afgelopen periode gemaakt heb en ik ben er ontzettend trots op!

Het hele proces is met een heleboel liefde en plezier verlopen en ik denk dat je dat terug kunt horen. Door de medewerking van mijn jeugdhelden Guus Meeuwis, Paul de Munnik en Jiggy Djé kan dat natuurlijk niet missen; het is een echte mijlpaal voor mij!”

Afgelopen week verscheen de eerste single van het album ‘Hotelsuite’, de samenwerking met Jiggy Djé. Ook werd bekend dat Nielson in 2017 terugkeert met ‘Weet Je Wat Het Is’ in de Heineken Music Hall op 11 maart 2017. 

 

Boeking of een optie plaatsen voor Nielson

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Nielson kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.