Nielson klaar voor HMH met nieuwe single 'Hier met Jou'

16/11/2015

Afgelopen vrijdag is de nieuwste single van Nielson – ‘Hier met jou’ – verschenen.

De single is een opgewekte track die speciaal is geschreven voor ‘Weet Je Wat Het Is’; Nielsons show in de Heineken Music Hall op 12 maart 2016.

Tezamen met een vrolijke videoclip laat Nielson zien dat hij meer dan klaar is voor zijn eerste keer in de Heineken Music Hall. Het flirterige karakter en de uptempo melodie maken van ‘Hier met jou’ een absolute feel good track.

Nielson: “Ik wilde een track maken die staat voor de sfeer die ik ga neerzetten tijdens ‘Weet je wat het is’; uitgelaten, vrolijk en eigenwijs.”

Bekijk de video hier: 

‘Hier met jou’ is vanaf vandaag via alle bekende digitale kanalen te beluisteren en aan te schaffen. De bijbehorende videoclip ging eerder deze week in première bij muziekzender Xite.

‘Hier met jou’ op Spotify
‘Hier met jou’ op iTunes

Weet je wat het is - Concert in de HMH

Op 12 maart 2016 geeft Nielson voor het eerst een grootschalig eigen concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Het evenement – Weet je wat het is – brengt een avond vol hits en bestaat uit drie onderdelen: covers, eigen werk en een feestelijke afterparty gehost door Coen & Sander. Ook spelen deze avond diverse gastartiesten mee.

 

Boeking of een optie plaatsen voor Nielson

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Nielson kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.