Nielson voor het eerst naar Heineken Music Hall

27/10/2015

Singer-songwriter Nielson geeft 12 maart voor het eerst een grootschalig eigen concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Het evenement – Weet Je Wat Het Is – brengt een avond vol hits en bestaat uit drie onderdelen: covers, eigen werk en een feestelijke afterparty gehost door Coen & Sander. Ook spelen deze avond diverse gastartiesten mee.

Het eigen evenement is een logische stap na twee jaar hard werken en veel muziek schrijven. Tijdens Weet Je Wat Het Is in de Heineken Music Hall wil Nielson ook een andere kant aan het publiek laten zien. Van jongs af aan bewerkt hij regelmatig bestaande hits naar het Nederlands om ze vervolgens te voorzien van de typische Nielson sound. De Man Die Niet Kan Gaan (Nederlandstalige cover van The Man Who Can’t Be Moved van The Script) is hier een goed voorbeeld van. Deze track werd dusdanig populair dat Nielson besloot het als single uit te brengen.

Nielson: “Ik speel al een tijdje met de gedachte om een evenement te organiseren waarin mijn hits en covers, samen met leuke gasten de basis vormen voor een feestelijke zaterdagavond. Naast het feit dat ik afgelopen tijd veel nieuwe muziek heb gemaakt, was er ook ruimte om deze wens uit te werken. Ik vind het ontzettend spannend maar kijk er ook heel erg naar uit. Voor mij is dit de absolute kroon op het werk, een heel bijzonder hoogtepunt in mijn carrière!”

Uniek aan Weet Je Wat Het Is is dat Nielson alle bezoekers gaat betrekken bij de verschillende onderdelen van zijn concert. Zo kan vooraf gestemd worden op onder andere liedjes voor de setlist en de aankleding van het decor. De avond wordt afgesloten met een feestelijke afterparty.

Boeking of een optie plaatsen voor Nielson

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Nielson kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.