Debuutalbum voor Nielson

17/03/2014

Het debuutalbum van Nielson is binnengekomen op 2 in de Album Charts. Het debuutalbum met daarop de hitsingles "Beauty & de brains" (dubbel platina), "Hoe" met Miss Montreal (platina) en "Mannenharten" met Bløf, is heel goed ontvangen in Nederland. De sound van het album "Zo Van Ah Yeah" wordt gekenmerkt door het ritmische gitaarwerk van Nielson in combinatie met zijn eigenwijze, catchy teksten en energieke producties.

Nielson: "De titel van mijn album is een kreet uit een van mijn songs en belichaamd precies het gevoel van alles wat ik tot nu toe heb meegemaakt en staat voor de energieke en positieve vibe van mijn muziek." De single, "Kop in het zand", voorafgaand aan de album release is al verschenen op 7 februari.

Nielson heeft de tijd genomen om zijn zelfgeschreven en co-geproduceerde album te maken. Hij zegt daarover: "Je krijgt maar één kans op een eerste indruk en dat geldt ook voor het maken van je debuutalbum. Ik wilde dat het precies zo zou worden zoals ik het in mijn hoofd had en door alle drukte van het spelen tijdens het festivalseizoen moest ik de tijd vinden om mij helemaal te kunnen focussen op de plaat. Ik ben ongelofelijk trots op het resultaat".
 

Boeking of een optie plaatsen voor Nielson

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Nielson kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.