Nielson helemaal zichzelf met nieuwe single ”Kop in het Zand”

05/02/2014

Afgelopen maandag is de nieuwe single “Kop in het Zand” van singer-songwriter Nielson bij alle grote landelijke radiostations in primeur gegaan. Wat Nielson betreft is deze single het ideale voorbeeld van zijn eigen sound en de perfecte voorbode van hoe zijn debuutalbum klinkt. Daarmee luidt de single een nieuwe fase in de carrière van Nielson in. De single “Kop in het zand” is afkomstig van het langverwachte debuutalbum “Zo Van Ah Yeah” dat op 7 maart verschijnt en is verkrijgbaar via iTunes en in de winkel.

Eerste single voor Nielson in 2014

Nielson is eerlijk over zijn single: "Kop in het zand is mijn eerste single in 2014 en is naar mijn idee de perfecte voorbode van mijn album waarin ik helemaal mezelf ben. Ik kies er soms voor om de dingen die het leven zwaar en moeilijk maken te vergeten door mijn kop in het zand te steken en in mijn eigen wereld te genieten van muziek en andere leuke dingen. Ik hoop dat mijn muziek dat effect heeft op iedereen die er naar luistert."
 

Boeking of een optie plaatsen voor Nielson

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Nielson kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.