Nielson en Bløf verzorgen titelsong Mannenharten

12/09/2013

Op 28 november verschijnt MANNENHARTEN in de bioscoop; de all-star romantische komedie over mannen op zoek naar ware liefde.

De gelijknamige titelsong wordt eveneens door mannen gemaakt; de vier heren van Bløf en Nielson zijn samen de studio ingedoken voor het titelnummer. Het eerste fragment is te horen in de filmtrailer, die gisteren in het bijzijn van de cast in première ging in Pathé Tuschinski. De volledige song en bijbehorende clip verschijnen later deze maand.

Peter Slager van Bløf: "Het was niet de eerste keer dat we de titelsong voor een speelfilm mochten schrijven, toch was het deze weer heel anders. De samenwerking met Nielson was voor ons heel verfrissend en inspirerend en heeft een titelsong opgeleverd die we zonder elkaar vermoedelijk nooit gemaakt zouden hebben. Prachtig om te doen!" 
Nielson vult enthousiast aan: “Voor mij is het helemaal nieuw en super spannend om onze song straks aan het eind van zo’n grote film in een bioscoopzaal te horen!”
 

Boeking of een optie plaatsen voor Nielson

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Nielson kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.