Nielson ontvangt platina voor ‘Beauty & de Brains’

19/12/2012

Uit handen van Giel Beelenontving singer-songwriter Nielson vanochtend een platina plaat voor zijn hit "Beauty en de Brains" tijdens het ochtendprogramma van Giel op 3FM. Dit betekent dat er al meer dan 20.000 singles zijn verkocht van Nielson’s debuutsingle. Nielson (Niels Littooij) was wederom blij verrast met nog een onderscheiding voor zijn hit en reageerde:"Hoe mooi kun je een jaar afsluiten!"
Gelijk na de overhandiging besloot Nielson de platina plaat als veiling item aan te bieden voor SeriousRequest en gaf het daarmee terug aan Giel.

De single die al 22 weken lang niet uit de hitlijsten is weg te slaan, bracht Nielson voor het eerst ter gehore tijdens zijn auditie voor het programma ‘De Beste Singer Songwriter van Nederland’, welke meer dan drie miljoen kijkers trok op YouTube.

Nielson is maar liefst tweemaal genomineerd voor een 538 Jingle Ball in de categorieën ‘Male Pop’ en ‘538 Talent’ en voor een 100%NL Award in de categorie "Nieuwkomer van het jaar".
Hij sluit zijn veel bewogen jaar af met een optreden tijdens de 538 Jingle Balls op 22 december en zal 18 januari zijn nieuwe single ‘Zo Kan Het Dus Ook’uitbrengen.

Boeking of een optie plaatsen voor Nielson

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Nielson kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.