Nielson ontvangt zijn eerste Gouden Plaat.

15/10/2012

Uit handen van Carlo Boszhard & Irene Moors ontving singer-songwriter Nielson zijn eerste Gouden Plaat voor zijn hit “Beauty en de Brains” tijdens de uitzending van “Life4You” afgelopen zondag. Er zijn ondertussen al meer dan 10.000 singles verkocht wat goed is voor een Gouden status.

Nielson (Niels Littooij) werd totaal verrast door de award en reageerde overdonderd: “Een gouden plaat? Ik geloof er niks van!”

De single die inmiddels al 13 weken lang in de top 10 van Itunes staat, bracht Nielson voor het eerst ter gehore tijdens zijn auditie voor het programma ‘De Beste Singer Songwriter van Nederland’, welke meer dan 2 miljoen keer werd bekeken op YouTube.

Daarnaast is Nielson genomineerd voor een 100%NL Award in de categorie “Nieuwkomer van het jaar” en is hij druk bezig met het schrijven en opnemen van zijn debuutalbum dat gepland staat voor april 2013.
Begin januari verschijnt zijn tweede single en met een clubtour dit najaar kan de carrièrestart van de jonge Nederlandstalige artiest niet meer stuk.

Boeking of een optie plaatsen voor Nielson

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Nielson kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.