Nielson

Nielson boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Nielson.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

2015 gaat een prachtig jaar voor Nielson worden.

En dan te bedenken dat zijn grote doorbraak door het meedoen aan het televisieprogramma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ pas 2,5 jaar geleden plaatsvond. Naar later bleek het begin van een muzikale rollercoaster vol met hits, awards en festival highlights.

Nederlandstalige zangtalent om rekening mee te houden.

Zijn singles ‘Beauty & The Brains’ (dubbel platina), ‘Hoe’ (platina), Mannenharten’ (platina) en Sexy als ik dans (platina)waren allen erg succesvol. Vooral zijn debuutsingle ‘Beauty & The Brains’ zorgde voor instant success en voor optredens bij o.a.RTL Viert de Zomer, De Vrienden van Amstel LIVE!, Concert at Sea en Indian Summer Festival. Voor ‘Hoe’, samen met Miss Montreal, kreeg Nielson begin 2014 de 100% NL Award voor de hit van het jaar. Zijn debuutalbum “Zo Van Ah Yeah” bevat alles waar je aan denkt bij Nielson: een eigen sound, uniek en energiek. Met nominaties op zak voor de Edison, 3FM en MTV Awards is hij hét 

Boeken of een optie plaatsen voor Nielson?

Voor meer informatie over Nielson kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Nielson

Deze act is bekeken door 77873 mensen

Specificaties van Nielson

  • Tijdsduur: 1 x 20 minuten, 1 x 60 minuten
  • Geluid: Inclusief B-set / M-set
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland