Pascal Redeker

Pascal Redeker boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Pascal Redeker.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Al jaren timmer Pascal aan de weg als zanger. Met succes, want inmiddels is hij een veel geboekte artiest in Nederland. Pascal is onder meer bekend van zijn hitsingles

  • Lieve Mathilde
  • Twee Bruine Ogen
  • I Love You
  • Kijk Om Je Heen
  • Dansen Tot De Zon Opkomt

Naast zijn eigen singles zingt hij ook veel feestelijke covers tijdens zijn optredens. Zoals hij zelf zegt - Ik zing van Hazes tot House, zolang het maar één groot feest wordt.

Pascal is als sinds 2007 één van de huiszangers van het bekendste Amsterdamse Café Bolle Jan

In 2012 verzorgde Pascal de - Halftime Show - van de Toppers in Concert. Voor ruim 67000 mensen in de Arena. In 2014 en 2015 ontving hij een Party Award voor - Populairste Party Artiest. En deed hij in 2015 mee aan het programma - Bloed, Zweet en Tranen van SBS6.

Volg Pascal op zijn Social Media kanalen

En blijf zo op de hoogte van alles wat hij gaat doen in 2018.

Boeken of een optie plaatsen voor Pascal Redeker?

Voor meer informatie over Pascal Redeker kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Pascal Redeker

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 49665 mensen

Specificaties van Pascal Redeker

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Pascal Redeker

We stellen ‘m graag aan u voor: Pascal Redeker, het op 15 juni 1985 geboren multi zangtalent uit Medemblik.
Op jonge leeftijd won Pascal zo ongeveer alle regionale talentenjachten met zijn verbluffende zangkunsten. Op zijn 12e begon hij te draaien met zijn eigen drive-in show, en in het café van zijn ouders is het zingen en draaien hem met de paplepel ingegoten. Met deze basis ervaring op zak, ging Pascal draaien door heel Nederland en al snel werd hij geboekt als “Zingende DJ”. Hij heeft jarenlang gedraaid en gezongen in de Moskitobar in Westendorf (Oostenrijk), en is een van de vaste DJ’s/zangers van de Apres Skihut Rotterdam geweest. En tegenwoordig is Pascal nog steeds 1 van de vaste huiszangers van café Bolle Jan in Amsterdam, het café van de familie Froger.

Van Sony Music Entertainment kreeg Pascal zijn eerste platencontract. En samen met Sony Music Entertainment zijn ze volop singles gaan maken. Zijn eerste single ”Verliefd” is een frisse track, die toegankelijk is voor een breed publiek. En heeft het daarom ook heel goed gedaan als eerste single. Vol energie kwam daar de tweede single “Geniet Van De Dag” die door alle grotere en kleinere radio en tv zenders volop gedraaid werd en nog steeds vandaag de dag gedraaid wordt! Ook kwam de heerlijk dansbare “Geniet Van De Dag” op heel veel verzamel albums te staan als Hollandse Nieuwe, De Aprés Ski Hut CD e.v.a. De derde werd een ballad en kreeg de titel “Weg Van Mij”. Een heel erg mooi langzaam en gevoelig nummer wat voor de tijd van het jaar (najaar) dat die single uitkwam heel goed het donkere weer in gevoel weerspiegelde. Nu is het tijd voor single nummer vier. Een geweldige zomerplaat die mede dankzij mederwerking van DJ Maurice, de beste feest DJ van Nederland, tot stand is gekomen. “Dansen Tot De Zon Opkomt” laat menige voet van de vloer doen gaan en alle heupen zwaaien. En uiteraard is er, net als bij de vorige 3 singles, weer een super leuke clip gemaakt die op Youtube, TV Oranje en Tros Sterren.nl te zien is!

Pascal heeft in 2012 tevens meegewerkt aan Toppers In Concert in de ArenA. Hij stond daar met 4 collega’s in de Half Time Show voor 67.000 mensen en dat 3 avonden achter elkaar! Pascal heeft daarmee bewezen ook op het grootste podium van Nederland het feest te kunnen maken. Daarom Is Pascal het ultieme feestbeest om jouw feestje in beweging te krijgen!


Pascal Redeker is te boeken voor optredens, live zingt Pascal uitsluitend de bekende hits die echt iedereen kent!

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Pascal Redeker

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Pascal Redeker kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.