Joris en Boris

Joris en Boris boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Joris en Boris.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Nadat meer dan 1,3 miljoen kinderen de avonturen van Joris en Boris in tal van Sinterklaasfilms in de bioscopen konden zien was het afgelopen zomer tijd voor het gekste duo van Nederland om met hun eigen bioscopen de zomer te veroveren. En ook komend najaar zullen Joris en Boris met hun Kindersjoooo en hun Sinterklaassjooo weer veelvuldig te vinden zijn.

Joris en Boris scoorde nummer 1 hit

Nadat het duo vorig jaar een nummer 1 hit scoorde met het nummer ‘Sinterklaas in een Raket' samen met de Gebroeders Ko en ze voor hun aandeel in de Sinterklaas CD ‘Het Geheim van het Grote Boek' een gouden plaat in ontvangst mochten nemen voor de verkoop van meer dan 30.000 exemplaren is het startsein gegeven voor een groot aantal doldwaze projecten waar het duo zich aan gaat verbinden.

Boeken of een optie plaatsen voor Joris en Boris?

Voor meer informatie over Joris en Boris kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Joris en Boris

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kindershows bekend van TV om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 54232 mensen

Specificaties van Joris en Boris

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief B-set (tot 800 pers.)
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Joris en Boris

Joris is de langste van het onafscheidelijke duo Joris & Boris. Terwijl iedereen denkt dat hij niet de slimste van de twee is, weet hij door zijn klunzigheid wel vaak elke situatie te redden. Samen met Boris belandt hij dit jaar in een spannend avontuur wat alles te maken heeft met de schat van Aphrodite en hun voorouders. Zijn voorouder Jorat kreeg in het verre verleden namelijk een belangrijke taak toebedeeld door Aphrodite.

Boris is de kleinste van het onafscheidelijke duo Joris & Boris, en kan ook niet zonder zijn makker

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Joris en Boris

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Joris en Boris kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.