Masters of Beauty

Masters of Beauty boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Masters of Beauty.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Met hun blinkende föhns in de aanslag wachten zij u gretig op. Nicky, Kay, Kevin en Johnny zijn perfectionisten. In hun hagelwitte haarstudio staan vier comfortabele stoelen uitnodigend klaar voor eenieder die de ultieme schoonheid nastreeft. Dames zijn natuurlijk welkom maar de heren vallen bij de vier boys wel heel erg in de smaak!

Met vaardige hand, een bloem, een lintje, een beetje lak en een likje gel verandert het viertal elk kapsel in een waar sieraad voor het hoofd. Samen buigen de vier haar-artiesten zich soms over een wel heel veeleisende klant want vier weten meer dan een.

4 Professionele kappers en visagisten

De ‘Masters of Beauty’ bestaat uit 4 professionele kappers en visagisten die tevens professioneel artiest zijn. Hun adviezen zijn professioneel en de resultaten van hun werkzaamheden zijn een lust voor het oog. Leuk om naar te kijken, fantastisch om te ondergaan. In de wereld van Bling Bling, schoonheid en restyling is ‘Masters of Beauty’ een act die zijn gelijke niet kent!

Voor een meerprijs kan ‘De Masters of beauty’ worden uitgebreid met een pruiken- en fotostand. Hierin kunnen de gasten zich tooien met professionele pruiken, zich vervolgens laten stylen door de Masters waarna de complete metamorfose digitaal wordt vastgelegd. Uiteraard krijgen ze een mooie afdruk mee naar huis.

Inclusief:

Decor:
- Truss bouw - 6 m. breed ( 3 m. diep -- 3 m. hoog ( of 2,5 m.)
- Witte (ballet)vloer
- Wit achterdoek (geimpregneerd volgens ISO6941/6065).

Geluid en licht:
- Kleine geluidsset tbv afspelen cd's
- Diverse theaterspots tbv uitlichten act
 

Boeken of een optie plaatsen voor Masters of Beauty?

Voor meer informatie over Masters of Beauty kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Masters of Beauty

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Beauty Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 38153 mensen

Specificaties van Masters of Beauty

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Masters of Beauty

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Masters of Beauty kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.