Mmoozz

Mmoozz boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Mmoozz.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak Kennis met MmoozZ: Dé Allround Coverband

Wellicht vraagt u zich af: MmoozZ, wat voor een vreemde naam is dat? Nou, eigenlijk is MmoozZ als naam een grappige twist, maar als coverband zijn ze bloedserieus. Deze allround coverband staat garant voor een avond van topniveau.

Een Allround Ervaring

MmoozZ is niet zomaar een coverband. Ze spelen alles, zonder vooraf geprogrammeerde setlijsten. De band speelt in op de wensen van het publiek, met een actueel repertoire waarin ook de grootste hits van het verleden niet worden vergeten. Dit maakt MmoozZ de ideale keuze voor bruiloften en diverse andere evenementen.

Professioneel en Betoverend

Naast hun indrukwekkende muzikale talent beschikt MmoozZ over een uitstekende licht- en geluidsinstallatie. Maar dat is niet alles. De band wordt ondersteund door een fantastische crew die altijd klaarstaat om met u mee te denken en samen tot een onvergetelijk optreden te komen.

MmoozZ: Meer dan een Naam

Waar komt die naam eigenlijk vandaan? Van Sam én MmoozZ natuurlijk! Een combinatie die staat voor passie, energie en muzikaliteit. Laat MmoozZ uw evenement transformeren tot een bruisende en onvergetelijke ervaring.

Boek MmoozZ voor uw Evenement

Klaar om uw publiek te verrassen met een optreden van MmoozZ? Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe deze allround coverband uw feest tot leven kan brengen. Laat de muziek spreken met MmoozZ!

Boeken of een optie plaatsen voor Mmoozz?

Voor meer informatie over Mmoozz kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Mmoozz

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Coverbands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 37089 mensen

Specificaties van Mmoozz

  • Tijdsduur: 3 x 60 min. binnen 4 uur.
  • Geluid: Inclusief tot 1000 personen
  • Begeleiding: 6 personen
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Mmoozz

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Mmoozz kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.