Mmoozz

Mmoozz boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Mmoozz.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

MmoozZ  is de naam. Wat een vreemde naam zult u wellicht denken? MmoozZ is eigenlijk als naam een grapje maar alscoverband bloedserieus. Een allround coverband van een héél hoog niveau. MMOOZZ EEN ALLROUND COVERBAND.

Coverband MmoozZ is allround dat wil zeggen, zij spelen alles. Geen voor geprogrammeerde setjes, maar heerlijk inspelend op de wensen van uw publiek. En met een aktueel repertoire waarin trouwens ook niet de grootste hits van het verleden worden vergeten. De band is dus ideaal voor op bruiloften. Natuur, de coverband heeft sowieso een geweldige licht- én geluidsinstallatie. Maar ook nog eens een fantastische crew rond de band. Mensen die met u meedenken en samen tot een geweldig optreden willen komen. MmoozZ is de naam. MmoozZ? Ja, van Sam en MmoozZ…..

Boeken of een optie plaatsen voor Mmoozz?

Voor meer informatie over Mmoozz kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Mmoozz

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Coverbands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 35489 mensen

Specificaties van Mmoozz

  • Tijdsduur:
  • Geluid: Inclusief tot 1000 personen
  • Begeleiding: 6 personen
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Mmoozz

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Mmoozz kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.