Duo Demitch

Duo Demitch boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Duo Demitch.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Door Bjorn's veelzijdige stem is er vrijwel geen nummer of genre wat deze allround zanger niet aankan. In 2002 was hij te zien in de soundmixshow, waarin hij Robbie Williams vertolkte. Samen met Marc zat Björn in de top 40/100/feestformatie "Madhouse".

Marc maakte furore in het Nederlandse clubcircuit met "ALLIED FORCES" die ontdekt werd door een platenmaatschappij. De cd werd geproduceerd door de bassist van "VANDENBERG" en kreeg veel airplay op radio 3 met name bij "Countdown Cafe" en "Vara's Vuurwerk".

Na allebei jaren in het top-100 cq top-40 circuit actief te zijn geweest hebben ze besloten het bandleven vaarwel te zeggen en als duo verder te gaan.

Om U te verzekeren van een perfecte geluidkwaliteit, maakt DEMITCH uitsluitend gebruik van elektronische instrumenten, zodat er vrijwel geen "podiumgeluid" is Dit betekend dat zelfs op een laag geluidvolume de geluidskwaliteit optimaal is; tenslotte komt al het geluid uit de zaal-versterking en wordt niet door gitaarversterkers of wat dan ook overstemd. Een optimale geluidskwaliteit wordt hierdoor gewaarborgd!

Aangevuld met een sfeervolle lichtinstallatie maakt dat DEMITCH een lust voor oog en oor is. Of het nu een feestavond, kermis, bedrijfsfeest of een bruiloft is; DEMITCH IS DE JUISTE KEUS

Boeken of een optie plaatsen voor Duo Demitch?

Voor meer informatie over Duo Demitch kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Duo Demitch

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Muziek Duo's om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 18575 mensen

Specificaties van Duo Demitch

  • Tijdsduur:
  • Geluid: Inclusief tot 200 personen
  • Begeleiding: 2 personen
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Duo Demitch

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Duo Demitch kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.