BigBird

BigBird boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van BigBird.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Bigbird boeken voor festivals, feesttenten en kermissen maakt uw evenement compleet.

Vijf aantrekkelijke mannen die zich ook wel de eindbazen van de coverbands willen noemen. Komend jaar zal in het teken staan van de guilty pleasures. Een gloednieuwe show met nummers die over de top fout zijn, maar toch iets moois hebben. Liedjes die je vroeger meezong in de douche, stiekem in je kamer. Deze liedjes worden nu live gebracht. Je kent ze wel: Captain Jack, 2 Unlimited, Backstreet Boys en Anita Meyer.

De grootste meezingers, samengepakt in de gave medleys en mash-ups en dit allemaal typisch BigBird.

Zing mee, gooi je haar los en geniet van het feest van herkenning. Een guilty show vol effecten en verrassende wendingen. Wanneer je Bigbird boekt voor een avond, is niet een gewone avond. Van begin tot eind levert BigBird een enorme dosis enthousiasme die gelijk werkt op het publiek. Interactie (heel veel) en vooral een muzikaal hoogstandje.

Waar BigBird zich onderscheidt van andere bands is toch wel de manier hoe er muziek gemaakt wordt. Met een jarenlange muzikale ervaring, groot enthousiasme en kracht om te entertainment, zet BigBird ieder evenement op zijn kop.

En dat is dan meteen het doel van de avond: meezingen, klappen, springen en voor heel veel geniet is de boodschap! Het decor is ook helemaal afgestemd op de nieuwe show. De bandleden zullen niet stil blijven staan.

Kortom een avond om nooit te vergeten.

Door BigBird te boeken krijg je een avond met veel interactie en energie. In de afgelopen jaren hebben ze ook iedere feesttent en festival op hun grondvesten laten schudden. Een aantal voorbeelden zijn natuurlijk de Vierdaagsefeesten, Heineken Music Hall en verschillende Koningsfestivals.

Door BigBird te boeken blijft geen één festival ongeschonden.

 

Boeken of een optie plaatsen voor BigBird?

Voor meer informatie over BigBird kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor BigBird

Deze act is bekeken door 30332 mensen

Specificaties van BigBird

  • Tijdsduur: 3 x 60 min. binnen 3 of 4 uur.
  • Geluid: Inclusief B-set (tot 800 pers.)
  • Begeleiding: 4 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland