BigBird

BigBird boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van BigBird.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Bigbird boeken voor festivals, feesttenten en kermissen maakt uw evenement compleet.

Vijf aantrekkelijke mannen die zich ook wel de eindbazen van de coverbands willen noemen. Komend jaar zal in het teken staan van de guilty pleasures. Een gloednieuwe show met nummers die over de top fout zijn, maar toch iets moois hebben. Liedjes die je vroeger meezong in de douche, stiekem in je kamer. Deze liedjes worden nu live gebracht. Je kent ze wel: Captain Jack, 2 Unlimited, Backstreet Boys en Anita Meyer.

De grootste meezingers, samengepakt in de gave medleys en mash-ups en dit allemaal typisch BigBird.

Zing mee, gooi je haar los en geniet van het feest van herkenning. Een guilty show vol effecten en verrassende wendingen. Wanneer je Bigbird boekt voor een avond, is niet een gewone avond. Van begin tot eind levert BigBird een enorme dosis enthousiasme die gelijk werkt op het publiek. Interactie (heel veel) en vooral een muzikaal hoogstandje.

Waar BigBird zich onderscheidt van andere bands is toch wel de manier hoe er muziek gemaakt wordt. Met een jarenlange muzikale ervaring, groot enthousiasme en kracht om te entertainment, zet BigBird ieder evenement op zijn kop.

En dat is dan meteen het doel van de avond: meezingen, klappen, springen en voor heel veel geniet is de boodschap! Het decor is ook helemaal afgestemd op de nieuwe show. De bandleden zullen niet stil blijven staan.

Kortom een avond om nooit te vergeten.

Door BigBird te boeken krijg je een avond met veel interactie en energie. In de afgelopen jaren hebben ze ook iedere feesttent en festival op hun grondvesten laten schudden. Een aantal voorbeelden zijn natuurlijk de Vierdaagsefeesten, Heineken Music Hall en verschillende Koningsfestivals.

Door BigBird te boeken blijft geen één festival ongeschonden.

 

Boeken of een optie plaatsen voor BigBird?

Voor meer informatie over BigBird kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor BigBird

Deze act is bekeken door 35835 mensen

Specificaties van BigBird

  • Tijdsduur: 3 x 60 min. binnen 3 of 4 uur.
  • Geluid: Inclusief B-set (tot 800 pers.)
  • Begeleiding: 4 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Biografie van BigBird

Ze speelden de afgelopen jaren in alle uithoeken van het land en ver daarbuiten. In de kleinste kroegjes, de grootste feesttenten, maar ook op festivals als de Vierdaagse Feesten en de Meerpaaldagen. Ze stonden tijdens De Vrienden Van Amstel Live in Ahoy met VanVelzen en Jan Smit op het podium, begeleidden Frans Duijts in Frankrijk en speelden in voorprogramma's van Guus Meeuwis en De Kast. Oh ja, en niemand minder dan Robbie Williams is fan: hij noemde de band 'topentertainment'.
Wat is een logische vervolgstap in dit succesverhaal? Juist, een eigen tour! En daarom staan de onweerstaanbare mannen van BigBird dit jaar op de feestpodia met hun eigen Mondje Dicht Tour 2012! Een nieuwe show van drie-keer-drie-kwartier waar we niets over gaan zeggen. Simpelweg omdat we het niet onder woorden kunnen brengen. Kom zelf maar kijken! Uiteraard is de witte vleugel nog steeds prominent aanwezig, net als de enorme dosis meezingers, humor en interactie. Voor de rest: mondje dicht; je moet het gezien, gehoord en vooral ervaren hebben!
Wie hoorden we daar zeggen dat live muziek 'niet meer van nu is'? BigBird bewijst het tegendeel! Met stampvolle zalen en een energieke, hartveroverende show laten zij keer op keer zien dat zij terecht behoren tot het rijtje meest geboekte coverbands van Nederland.

Feest nodig? Boek BigBird's Mondje Dicht Tour: geschikt voor alle openbare evenementen, van braderieën tot mega-feesttenten

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor BigBird

Voor meer informatie en beschikbaarheid van BigBird kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.