Hillstreet

Hillstreet boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Hillstreet.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Moet je een beschrijving van ons maken? Hoeveel tekst mag je daarvoor gebruiken?".
Dat waren de eerste twee vragen die de leden van coverband Hillstreet aan de schrijver van dit verhaal stelden. Om vervolgens met een brede glimlach de antwoorden te geven.

"Kijk wij zijn als coverband misschien het beste te vergelijken met een huis-schilder. Ja dat klinkt gek, maar in de kern is het hetzelfde. Als er aan de schilder wordt gevraagd om paars te schilderen doet 'ie dat, net zoals hij rood en blauw schildert als dat hem wordt gevraagd. Zo zijn wij ook. Als we bijvoorbeeld alleen maar dance classics zouden moeten spelen doen we dat en als we bijvoorbeeld Nederlandstalige nummers de hele avond moeten spelen doen we dat met net zoveel plezier", aldus een enthousiaste zanger Marcel. "En zo kunnen we alle kleuren van de regenboog schilderen". Met plezier op het podium.

"Iedereen zegt dat je op het podium kunt zien dat wij er lol in hebben. Maar ja, wat wil je ook. Wij doen dit als vrienden al heel lang en toch is ieder optreden weer anders. En daardoor is het ook iedere keer weer opnieuw leuk om op te treden. En ja, natuurlijk hebben wij een drukke agenda, maar dat maakt het plezier alleen nog maar groter!"
"Je vraagt ons waar wij veel spelen? Nou dat is een hele lijst. In ieder geval door heel Nederland, van de feesttent voor een voetbalvereniging in Groningen tot een festival in Zeeland. We hebben al in de Tilburgse poptempel 013 de hele zaal plat gespeeld. Maar we zijn ook al in Zwitserland geweest voor optredens. En we staan ook open voor optredens in China en Australië…haha.

"Ja natuurlijk improviseren wij heel gemakkelijk. Met name de exclusieve optredens die wij doen voor Amstel/Heineken vergt een groot improvisatie vermogen. We staan soms op locaties waar men geen live muziek gewend is en dan moet je toch gewoon voor zorgen dat de mensen een geweldig optreden krijgen. En eerlijk is eerlijk, dat vormt altijd weer een geweldige uitdaging en zorgt soms ook voor fantastische hilarische momenten".
"Bruiloften en bedrijfsfeesten is weer een andere invulling van het Hillstreet concept. Goed luisteren naar wat het bruidspaar en hun gasten willen en als het om een bedrijfsfeest gaat dan ben je vaak ook het facilitaire bedrijf. Voor de directie speech zorg je dat alles goed verstaanbaar is en vaak komen er ook nog artiesten. Die prikken dan in en ook daarvoor zorg je dan dat het voor hen goed geregeld is. Kortom, je zorgt ervoor dat iedereen altijd met een geweldig goed gevoel naar huis gaat. Dan heb je het als band gewoon goed gedaan, toch".

Vijf enthousiaste muzikanten kijken mij aan.
Het zit wel goed met die gasten.

Boeken of een optie plaatsen voor Hillstreet?

Voor meer informatie over Hillstreet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Hillstreet

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Coverbands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 36955 mensen

Specificaties van Hillstreet

  • Tijdsduur:
  • Geluid: Inclusief B-set (tot 800 pers.)
  • Begeleiding: 5 personen
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Hillstreet

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Hillstreet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.