4 Speciale Zwarte Pieten

4 Speciale Zwarte Pieten boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van 4 Speciale Zwarte Pieten.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Deze vier speciale Zwarte Pieten komen samen naar uw Sinterklaas evenement. Speciale Zwarte Pieten ? Ja... dit zijn niet de gewone Zwarte Pieten van Sinterklaas
Dit zijn vier Zwarte Pieten die in op de Zwarte Pieten school een speciale opleiding hebben gevolgd. Ze hebben zich, na het slagen op de Zwarte Pieten school, gespecialiseerd in een bepaald beroep. 
 

Speciale Zwarte Pieten op uw evenement

Zo hield één van de Zwarte Pieten ontzettend van lekker eten en drinken. Het kan ook niet anders dat deze Zwarte Piet kok is geworden en nu Kok Piet heet.
 
Ook was er een Zwarte Piet die met van alles experimenteerde. Drankjes, rook, stoom, explosies, deze Zwarte Piet is een echte uitvinder. Daarom is hij Professor geworden en heet nu Professor Piet.
 
Glitter Piet houdt van de spotlight. Deze Piet vindt het heerlijk als alle aandacht op hem gericht is. Hij zal er dan ook alles aan doen om in de spotlight te staan. Worden er ergens foto's gemaakt, dan staat deze Piet vooraan.
 
Dan hebben we ook nog en Zwarte Piet die enorm houdt van dansen ! De hele dag danst zij in de rondte. Hoort zij ergens muziek, dan kan ze haar voeten niet meer stil houden. Ook leert zij graag dansjes aan andere mensen. We noemen haar dan ook Rock & Roll Piet.
 
Kinderen mogen met de Pieten op de foto en krijgen natuurlijk een handje strooigoed mee.
 

Boeken of een optie plaatsen voor 4 Speciale Zwarte Pieten?

Voor meer informatie over 4 Speciale Zwarte Pieten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor 4 Speciale Zwarte Pieten

Deze act is bekeken door 23216 mensen

Specificaties van 4 Speciale Zwarte Pieten

  • Tijdsduur: 4 x 45 min. binnen 4 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 4 personen
  • Reiskosten: incl. 100 km va. Heinenoord hierna € 0,45 per km (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor 4 Speciale Zwarte Pieten

Voor meer informatie en beschikbaarheid van 4 Speciale Zwarte Pieten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.