Robotact Mr. Universe the Robotman

Robotact Mr. Universe the Robotman boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Robotact Mr. Universe the Robotman.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Mr. Unniverse de robotact van Nederland. Vanuit breakdance en electric boogie heeft Mr. Universe zich toegelegd op de specialisatie ‘robot-moves’. In de afgelopen jaren heeft hij zich volledig  toegewijd  aan zijn robotact om de bewegingspatronen van een machine te doorgronden en te voelen in zijn lichaam.

Wat de visuele uitvoering betreft, is geen belemmering teveel geweest:  Na zich eerst bekwaamd te hebben als plaatwerker, heeft hij eigenhandig uit metaal een outfit geklopt. Deze menselijke robot is nu operationeel in een compleet harnas, opgebouwd uit hoogglans gepolijste aluminium onderdelen.

Robotact Mr. Universe een blikvanger van Formaat

Mr. Universe de robotact is geschikt voor uw feest, beurspresentatie of promotie-activiteit. Deze Robotman zal een onvergetelijke impact achter laten bij uw klanten en bezoekers. Innemend charmant en imposant van voorkomen, met  Mr. Universe  heeft u een blikvanger van formaat.

Boeken of een optie plaatsen voor Robotact Mr. Universe the Robotman?

Voor meer informatie over Robotact Mr. Universe the Robotman kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Robotact Mr. Universe the Robotman

Deze act is bekeken door 22425 mensen

Specificaties van Robotact Mr. Universe the Robotman

  • Tijdsduur: 4 x 40 min. binnen 4 uur
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Robotact Mr. Universe the Robotman

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Robotact Mr. Universe the Robotman kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.