Marco de Hollander

Marco de Hollander boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Marco de Hollander.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Marco de Hollander is de “Vrolijkste Volkszanger van Nederland” die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer weet te zorgen. Deze Nederlandse zanger met oer Hollands repertoire weet overal waar hij komt het publiek in te pakken en voor zich te winnen.
 
Met de hits
  • Ik Heb De Hele Nacht Alleen Aan Jou Gedacht
  • Samen Met Jou
  • Twee Armen En Een Zoen
  • Dit Wordt Een Avond
Stond de uit Ter Aar afkomstige Nederlandstalige zanger in alle gerenommeerde hitlijsten.

Een optreden van Marco de Hollander is een feest der herkenning

Met een mix van eigen hits en de grootste Hollandse meezingers/ medleys zet Marco de Hollander ieder publiek op zijn kop.
 
Door het hoge meezinggehalte van zijn optreden is Marco de Hollander tevens de perfecte artiest voor senioren en verstandelijk gehandicapten (vraag ons geheel vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden). 

Bekijk ook Marco’s Senioren Meezing Show

Nieuwste single: “Eén En Al Geluk”.
Album: “Leef Je Droom”. Op 26 oktober 2019 komt het nieuwe album van Marco de Hollander uit.
 
Met talloze singles in zijn muziekportefeuille is zanger Marco de Hollander één van de meest geboekte feestartiesten | entertainers van Nederland.

Boeken of een optie plaatsen voor Marco de Hollander?

Voor meer informatie over Marco de Hollander kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Marco de Hollander

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 36114 mensen

Specificaties van Marco de Hollander

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Marco de Hollander

Op 4 februari 1982 werd Marco geboren in Ter Aar. Als kleine jongen zat hij al achter de microfoon bij zijn vaders piraten radiostation 'Disco Henkie'. Maar kleine jongens worden groot.

Tot op 19 jarige leeftijd zijn eerste single 'Hart van L.O.T.' uitkwam en 'Bedankt zeg ik met rozen'. Als verrassing op het 12,5 jarig jubileumfeest van Radio L.O.T. (tegenwoordig RTV Hollands Midden) waar hij zelf dj is. Als vervolg daarop kwam de CD 'Muziek is mijn leven' uit.
Langzaam begon Marco het steeds leuker te vinden. Er kwam er het album 'Leve de Liefde' uit met daarop de mooie nummers 'Kindervragen' en 'Eeuwige Liefde' een duet met De Vrijbuiters. De CD wordt Marco uitgereikt door De Alpenzusjes Carla en Karin.

Op veler verzoek ging de Ter Aarse zanger opnieuw de studio in. Onder professionele begeleiding van Ad van Hoorn nam Marco de single op ‘Jij bent zo lief’.
Zijn single ‘Kom je naar het feest’ mocht Marco presenteren in het VVV Venlo stadion. De single mocht in de zomer van 2007 maarliefst 18 weken in de Feesttop 20 staan, met als hoogtepunt nummer 2.

Nadat Frans Bauer in november 2007 de single ‘Ik vlieg de berg af’ uitreikte aan Marco de Hollander, is zijn carrière in volle gang.
Het album ‘Hollandse gezelligheid’ kwam uit. Nummers als: 'Lieve Moeder', 'Muziek is me lust en me leven' en de 'Tirolerparty', laten de veelzijdigheid van dit album zien. Ook op DVD kwam ‘Hollandse Gezelligheid’ uit. Een zeer gevarieerd aantal opnames op bijzondere locaties maken die document tot een product waar liefhebbers van het Hollandse Lied van zal genieten! Koos Alberts reikte op 23 februari 2008 beide producten uit. Om het album te promoten kwam er de single 'Laat maar lekker waaien'! Vele omroepen waaronder Radio NL, zette de single op de playlist. Zomer 2008 stond Marco op vele grote evenementen waaronder TT Assen.
Omdat ook daar veel vraag was naar de single, ‘Kom je naar het feest’, werd besloten deze opnieuw uit te brengen. Burgemeester Buijserd van de gemeente Nieuwkoop komt speciaal naar het Partycentrum om het eerste exemplaat aan hem overhandigen. Giel Beelen, 3 FM, kreeg de primeur. Marco mocht in zijn radioshow, live optreden. Dit leverden een tal van reacties op.

Marco helpt begin 2009 de nieuwe omroep RTV Oranje. Binnen 24 uur maakt Marco een single en clip voor de omroep die het Nederlandse lied wil promoten. Marco toert vervolgens door het gehele land om dit nummer en de omroep onder de aandacht te brengen.
Opnieuw gaat Marco de studio in. De single ‘Hij speelde op zijn doedelzak’ komt uit in Maart 2009. Single wordt landelijk volop gedraaid. Een nieuw album is het vervolg. In Marco's eigen radioshow wordt hij overvallen door Roy Raymonds en Dennis Bax. Zij overhandigen 'De Doedelzak'.

Op 25 en 26 april presenteerde Marco in twee shows in zijn woonplaats zijn nieuwste CD. Het eerste album ‘Echte Vrienden’ reikt hij uit aan zijn ouders. Van het album kwam vervolgens in juli 2009 de single ‘Zomerherinnering’. Deze single kreeg Marco uit handen van Henk Pleket van de Havenzangers.

In september 2009 komt Marco weer met een nieuwe single, die wederom weer landelijk volop wordt gepromoot. ‘Zet de boel maar op z’n kop’ is feest van de bovenste plank. De clip werd opgenomen in Circus Rens Berlin, die haar volledige medewerking verleende. Marco reikte de singel uit aan zijn Opa. Opa, die een heel groot fan van Marco was, is helaas niet meer onder ons. Maar hij kreeg wel het allereerste exemplaar van Marco overhandigd.

Het jaar 2009 werd afgesloten met een eigen kerstsingel 'Mijn kerstwens'. De singel wordt landelijk goed gedraaid en de clip veel vertoond op de TV muziekzenders van Nederland.

Marco start het jaar 2010 met de singel 'Kaarslicht en Rode wijn'. De singel die hij opdraagt aan zijn broer Jacco die op 24 januari 2010 overleedt.

In juni 2010 krijgt de vrolijkste volkszanger uit handen van Het Holland Duo zijn nieuwste DVD 'Mijn Droom'. Voor deze DVD reisde Marco door Nederland om de mooiste plekjes vast te leggen met zijn muziek.
Vervolgens kan ook de singel 'Genieten van het leven' uit. Daarmee stond Marco o.a. op de Radio NL zomertour.

In oktober 2010 presenteerde Marco zijn nieuwste album ‘Leef, Lach en Geniet’ tijdens twee uitverkochte concerten in Sporthal de Vlinder in Ter Aar. Ook Marco's favoriet Marianne Weber is deze show aanwezig! Op het album staan o.a. nummers geschreven door Henny Thijssen, Pierre Kartner, Ad van Hoorn en John Coenen. Het album wordt Marco uitgereikt door Hans Versnel.

Marco wordt al geruime tijd enorm ondersteunt door Kees en Anja Lek. Tijdens de CD presentatie worden zij op bijzondere wijze door Marco in het zonnetje gezet.

' De Sneeuwwals' zette Marco wederom in the picture. De single werd landelijk enorm opgepakt door de radiostations. Ook stond in diverse hitlijsten. De single is op vele verzamel CD's, van de Skihut tot Viva Tirol Box. Met een clip opgenomen tijdens het Mega Piraten Festijn, kan Marco terugkijken op een klassieker.

Maart 2011 brengt Marco een geheel nieuwe single uit. 'Speel nog een liedje, Orgelman' wordt uitgereikt aan Harm de Orgelman uit zijn gemeente Nieuwkoop. Marco heeft met deze unieke sound een zeer opvallende single uitgebracht, waarmee hij zijn eigen sound combineert met de draaiorgelsfeer van de straat. Zijn singel 'Speel nog een liedje, Orgelman' is in Nederland, maar ook Belgie een groot succes. Marco is hiermee o.a. bij TV Limburg en Sterren Straat van Sterren.nl op tv te zien. Heel veel radio omroepen hebben de singel in hun playlist gezet en staat daarmee in diverse hitlijsten!

De zomer van 2011 vrolijkt Marco op met wederom een nieuwe singel. Met 'Laat ons proosten' gaat de zanger opweg naar zijn 10 jarige jubileum. In zijn clip laat hij zien, dat hij vele omroepen bezoekt om de singel op de radio te krijgen. Met dit nummer was Marco o.a. op TV Limburg te zien en Sterrenpalet. De singel staat een aantal weken in de Nederlandstalige top 30. En komt zelfs binnen in de Singel Top 100.
Op 29 oktober 2011 viert Marco zijn 10 jarige jubileum. Op deze dag viert hij een groot feest in zijn woonplaats Ter Aar. In bij zijn van vele artiesten wordt een geweldige dag gehouden. s'Avonds ontving hij uit handen van Corry Konings en Koos Alberts zijn jubileum DigiBox (CD/DVD) '10 jaar'. Op de box staat o.a. zijn single 'Lekker Ding' die begin oktober uitkwam.

Als kroon op 10 jaar Marco de Hollander, werd de volkszanger zeer verrast. De Firma Viproses.nl heeft namelijk de Marco de Hollander Roos in het leven geroepen. Deze unieke Roos kreeg Marco uit handen van collega zanger Alex (Bossie, Bossie Rode Rozen) Fans kunnen de roos vanaf heden ook bestellen.

Het jaar 2012 start Marco met een hit in de Nederlandstalige top 30. Zijn single 'Ik zie altijd liefde in je ogen' weet vele omroepen te raken, en zeker zijn fans. Marco heeft met deze plaat wederom een succes te pakken! Zondagmiddag 3 juni presenteert Marco zijn opvolger. Niemand minder dan Renee de Haan reikt aan hem de single uit 'Mijn Vriend'. De single staat binnen korte tijd wederom ook in de Nederlandstalige top 30 genoteerd.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Marco de Hollander

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Marco de Hollander kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.