Nieuwe single Henk Dissel

06/02/2015

ZANGER GAAT IN ZEE MET JAN SMIT

Henk Dissel trad afgelopen vrijdag op in het programma Bloed, Zweet en Tranen. Het nummer Jij en Ik (nog één keer samen), dat hij daarin ten gehore bracht en dat meteen als download beschikbaar kwam, heeft een lawine aan positieve reacties teweeggebracht. De single staat inmiddels al hoog in de I-Tunes lijst.

Sinds de 23-jarige zanger uit Zeist in 2008 de kans kreeg zich aan het grote publiek te presenteren via de Tros Sterren.nl Academy, bracht hij al een aantal singles uit. 

Afgelopen jaar nam het succes serieuze vormen aan. De clip van zijn single De Bom werd meer dan een miljoen keer bekeken op YouTube en de singles Alle Hoeken en Vlinderslag deden het eveneens uitstekend. Bovendien mocht hij in september tijdens het vijfde Buma NL Festival de award voor ‘Beste Talent’ in ontvangst nemen.

Dit alles is uiteraard niet onopgemerkt gebleven. Jan Smit, die Henk al jaren nauwlettend volgde en hem veelvuldig tegen kwam tijdens optredens, benaderde de sympathieke zanger en haalde hem naar Volendam Music BV. De romantische single Jij en Ik (nog één keer samen) is derhalve een keuze, die mede uit de koker van Jan komt en vandaar dat we hem ook terug zien in de videoclip van het nummer, die later deze week zal verschijnen.

Henk: “Na de uitzending wist ik niet wat er gebeurde. Werkelijk van alle kanten kreeg ik complimenten. Ook van mensen die ik helemaal niet ken. We hebben meteen besloten om later dit jaar ook een album uit te brengen. Geweldig toch? Ik ben superhappy”.

Boeking of een optie plaatsen voor Henk Dissel

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Henk Dissel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.