Henk Dissel - Alle hoeken

03/03/2014

In 2008 kreeg Henk Dissel de kans om zichzelf aan Nederland te laten zien in de TROS Sterren.nl Academy. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en dus bracht Henk verschillende singles uit. Veel van zijn singles kregen de nodige steun bij regionale Radio en TV-zenders waardoor de bekendheid van Henk groeide en de boekingen langzaam op gang kwamen.
Zo mocht Henk optreden tijdens het Tros Muziekfeest op het plein, Oosterhout LIVE, de Tilburgse Kermis en Dutch Valley. Als klap op de vuurpijl stond Henk in 2012 drie avonden in een bomvol Amsterdam Arena tijdens de pauzeshow van de concertreeks van de Toppers in Concert.  
 
Inmiddels heeft Henk ruim 200 boekingen per jaar en de eerste editie van zijn eigen uitverkochte show ‘Meezingers’ erop zitten. Er worden alweer plannen gemaakt voor een volgende editie. 
 
De eerste single van 2014 van Henk Dissel heet ‘Alle Hoeken’. Een up-tempo nummer zoals we van Henk gewend zijn. Bij dit nummer is een passende clip opgenomen geproduceerd door FFWD. Het nummer is geschreven door Willem Gunneman en geproduceerd door Bas van den Heuvel. Van het nummer is ook een remix gemaakt speciaal voor alle DJ’s in het land. De single is goed ontvangen. Zo is de single al erg vaak bekeken op Youtube. Daarnaast is de single opgenomen in verschillende (regionale) playlists: paradeplaat op Sterren.nl, Puur NL Superschijf en Bliksemschijf op radio Continue. 
 

Boeking of een optie plaatsen voor Henk Dissel

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Henk Dissel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.