Henk Dissel

Henk Dissel boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Henk Dissel.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Zingen zit Henk Dissel in het bloed. De sympathieke zanger droomde al op jonge leeftijd van een carrière in de showbizz. Na deelname aan diverse talentenjachten gooide Henk in 2008 als één van de finalekandidaten hoge ogen bij de Tros Sterren.nl Academy. 

Henk wordt bekend bij het publiek door zijn deelname aan Sterren.nl Academy

Het leidde tot een platencontract en de debuutsingle ‘10 Seconden Later’.

Met de singles ‘Lange Nacht’ (2012) en ‘Een Bom’ (2012) breekt Henk definitief door.

Henk weet zich gesteund door een vast team.
Producer Bas van den Heuvel en tekstschrijver/componist Willem Gunneman tekenen steevast voor een onafgebroken reeks aan hits die luidkeels worden meegezongen in binnen- en buitenland.

Je kent Henk Dissel van de volgende Hits

  • Bij Mij
  • Bijna
  • Hou Van Mij
  • Jij En Ik
  • Stap Voor Stap
  • Vlinderslag
  • Een nog vele andere

Boeken of een optie plaatsen voor Henk Dissel?

Voor meer informatie over Henk Dissel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Henk Dissel

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 97387 mensen

Specificaties van Henk Dissel

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Henk Dissel

Als tweejarige jongen stond hij al op de tafel te zingen. Henk Dissel is nu twintig jaar en hij zingt nog steeds. In 2004 had Henk zijn eerste grote optreden in het Figi theater in Zeist. Drie jaar later ontmoette Henk in datzelfde theater tekstschrijver Emile Hartkamp. Henk werd uitgenodigd om een nummer op te nemen. Met dit liedje, ‘De route van mijn leven’, heeft de jonge Zeistenaar de jury van Sterren.nl Academy overtuigd van zijn zangtalent.
 
In het programma Sterren.nl Academy heeft Henk veel contacten weten te leggen in de artiestenwereld en ook een single op mogen nemen bij Edwin van Hoevelaak. Het nummer ’10 seconden later’ werd zeer goed ontvangen door het publiek. Als Henk in de finale van Sterren.nl Academy tweede wordt betekent dat echter niet het einde van zijn carrière, nee Henk gaat gewoon verder en boekt telkens weer een vooruitgang.
 
In mei 2009 komt Henk met zijn nieuwe single ‘Ik wil jou’ geschreven door Kees Tel en dit nummer belandt zelfs twee maal in de top 100. Ook 2010 was voor Henk weer een heel mooi jaar met een nieuwe platenmaatschappij (EMC Recordings) achter zich bracht hij twee nieuwe singles uit genaamd: ‘Vanavond’ en ‘Ik geloof nog steeds in jou’. Beide singles wisten de top 100 te behalen en waren op vele radio- en Tv stations te zien en te horen.
 
Ook het jaar erop begon; ‘Ik geloof nog steeds in jou’ stond in de eerste week van dit nieuwe jaar op nummer 43 in de top 100 en bereikte als hoogste positie nummer 34. De daarop volgende single was de single ‘Alleen maar jou’. Ook deze single stond wekenland in de Single Top 100 en bracht veel publiciteit met zich mee.
 
De nieuwe single 'Denk je nog wel aan mij', opgenomen in de studio van Evert Abbing (o.a Lois Lane, Marco Borsato en Glennis Grace) verschijnt halverwege oktober van 2011 in samenwerking met het label ABC Entertainment, dat al enige tijd het management van Henk verzorgt. De single is enorm succesvol; airplay op vele radiozenders, TV optredens, een 28e positie in de Single Top 100 en een steeds voller wordende agenda vallen hem ten deel.
 
Ondertussen is Henk ook een eigen show gestart welke onder de naam 'Henk Dissel on tour' succes kent in kroegen in o.a. Zeist en daar buiten. Tijdens 'Henk Dissel on Tour' verwelkomt hij steeds muzikale gasten. In het populaire Amsterdams feestcafé Jantjes Verjaardag krijgt Henk zijn eigen avonden.
 
In de lente van 2012 verschijnt de single 'Lange nacht'; een feestelijke en muzikale song die met het verwelkomen van de lente op veel positieve reacties mag rekenen. Maar het hoogtepunt van 2012 tot nu toe is toch wel het winnen van de Halftime Show bij De Toppers! Henk mag op 17, 18 en 19 mei in een volle ArenA een optreden verzorgen met een 4-tal andere artiesten.

Henks stijgende bekendheid en podiumtalent ontging ook de Toppers niet en zij nodigden hem in 2012 uit in een stijf uitverkochte Amsterdam ArenA. Met zijn tot de nok gevulde tourschema en een constante productie van top-100 singles mocht hij in 2014 de BUMA NL Award voor het ‘Grootste Talent’ ontvangen. De singles ‘Dansen’, ‘Rood Fruit’, ‘Alle Hoeken’, ‘Vlinderslag’ en ‘Stap Voor Stap’ kent inmiddels iedereen, getuige de miljoenen streams.
 
Na deze krachtige lancering moest vanzelfsprekend een debuutalbum volgen. ‘Stap Voor Stap’ verscheen op 12 maart 2016, op dezelfde dag van zijn eigen concert in Bunnik. Het publiek vertienvoudigde zich in een jaar tijd en Henk trad op in een uitverkocht AFAS Live. Maar ook de boekers weten hem te vinden: zijn tourschema bulkt onveranderd en hij wordt met open armen ontvangen op grote feesten als Dutch Valley en de Tros Muziekfeesten op het Plein.
 
Vijf jaar na verschijnen - 14 augustus 2017 - wordt ‘Een Bom’ met goud bekroond. Henk dankt zijn succes mede aan de steun en toeverlaat van zijn vaste team. Samen met producer Bas van den Heuvel en tekstschrijver/componist Wilem Gunneman wordt hit na hit geschreven. Het publiek zingt alles luidkeels mee.
 
Eveneens in 2017 mag Henk samen met Tim Douwsma zich dé zomerhit van dat jaar toeschrijven. Na een stapavond in Amsterdam besluiten de muzikale boezemvrienden de studio in te duiken en ‘Het Gevoel’ blijkt een schot in de roos.
 
Als 2018 aanbreekt en single ‘Het Cafeetje’ verschijnt, zet Henk alle cafe’s van Nederland op hun kop. Elke kroegbaas in Nederland wordt uitgenodigd om zijn of haar kroegnaam aan te leveren en Henk belooft ze stuk voor stuk in te zingen. Meer dan 300 kroegen kregen zo hun eigen kroeglied en de kroeg met de meeste streams kreeg een gratis concert.
 
Brabant houdt van feest en Henk ook. Die gedeelde liefde kwam begin 2019 samen tijdens zijn eigen concert in de Brabanthallen - het Feestje van Henk Dissel. De zaal liep over van de mensen en tijdens het 4 uur durende feest kwamen al zijn vrienden en hits voorbij. Het concert belooft één ding: Henk Dissel is hier om te blijven!
Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Henk Dissel

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Henk Dissel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.