Henk Dissel

Henk Dissel boeken voor een optreden? | JB Productions Reggie Kuster

Henk Dissel boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Henk Dissel.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

In 2008 kreeg Henk Dissel de kans om zichzelf aan Nederland te laten zien in de TROS Sterren.nl Academy.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en dus bracht Henk verschillende singles uit. Veel van zijn singles kregen de nodige steun bij regionale Radio en TV-zenders waardoor de bekendheid van Henk groeide en de boekingen langzaam op gang kwamen.

Zo mocht Henk optreden tijdens het Tros Muziekfeest op het plein, Oosterhout LIVE, de Tilburgse Kermis en Dutch Valley. Als klap op de vuurpijl stond Henk in 2012 drie avonden in een bomvolle Amsterdam ArenA tijdens de pauzeshow van de concertreeks van Toppers in Concert. 

Inmiddels heeft Henk ruim 200 boekingen per jaar en de eerste editie van zijn eigen uitverkochte show ‘Meezingers’ erop zitten.

Er worden alweer plannen gemaakt voor een volgende editie.

De eerste single van 2014 is genaamd ‘Alle Hoeken’. Een up-tempo nummer zoals we van Henk gewend zijn. Bij dit nummer is een passende clip gemaakt geproduceerd door FFWD. Het nummer is geschreven door Willem Gunneman en geproduceerd door Bas van den Heuvel. Van het nummer is ook een remix uitgekomen speciaal voor alle DJ’s in het land.

De laatste single van Henk is genaamd: 'Vlinderslag'. Deze track was bij verschillende radiozenders schijf van de week en is in verscheidende playlists opgenomen.

In september van dit jaar ontving Henk uit handen van Antje Monteiro de BumaNL Award voor Grootste Talent.

Boeken of een optie plaatsen voor Henk Dissel?

Voor meer informatie over Henk Dissel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Henk Dissel

Deze act is bekeken door 37404 mensen

Specificaties van Henk Dissel

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 300 personen
  • Begeleiding: 1 persoon