Jelle B

Jelle B boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jelle B.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Enthousiasme is de kracht van Jelle B, links, rechts, voor, achter of met zijn allen op het podium, niets is Jelle B te gek. Een show van Jelle B is een doe-en-zing-mee-feest afgewisseld met te gekke nummers die u misschien was vergeten maar die door Jelle B worden gespeeld!

Zanger Jelle B is wandelende Ipod

Met een breed repertoire weet Jelle B iedereen aan te spreken en is hij voor ieder feest geschikt. Jelle B is een wandelende Ipod!

In 2010 kwam Jelle zijn eerste single uit: “Vriendinnen“, hierna volgen zijn grootste hit tot nu toe, “De pionier“. Een zeer bijzonder nummer dat een bewerking/vertaling is van “39″ van Queen. De plaat wordt op Radio Continu uitgeroepen tot “Bliksemschijf“, vervolgens bij RADIONL/TV Oranje tot “Hollandse Nieuwe” waarna de TROS hem in de eerste week van december uitroept tot “Paradeplaat“.

Ook komt de single moeiteloos binnen in de Mega Top 100!

Boeken of een optie plaatsen voor Jelle B?

Voor meer informatie over Jelle B kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jelle B

Deze act is bekeken door 23217 mensen

Specificaties van Jelle B

  • Tijdsduur: 1 x 40 minuten, 1 x 40 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 200 personen