Ronny Galetti Fantastico - de echte Italiaanse ijscoman

Ronny Galetti Fantastico - de echte Italiaanse ijscoman boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ronny Galetti Fantastico - de echte Italiaanse ijscoman.

Prijsindicatie:

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-602140

Bij zomerse temperaturen hoort  natuurlijk ook “lekker” Italiaans entertainment. Wat dacht u van onze Ronny Galetti Fantastico.   Dé echte Italiaanse ijscoman, die iedereen met een zeer interactieve act “trakteert” op verrukkelijk Italiaans ijs.

Het lekkerste Italiaanse Ijs

Ijscoman Ronny komt naar uw evenement met verschillende smaken Italiaans ijs. Met zijn Italiaans accent serveert hij zijn ijsjes op een “onnavolgbare” manier. Zo verrast hij uw gasten met zijn trompet op een onvervalste Italiaanse serenade.

Jonglerende IJscoman

Ook brengt IJscoman Ronny verschillende jongleer acts. Zo laat hij o.a. vele schoteltjes op de bekende stokjes draaien. Ronny Galetti Fantastico komt naar uw evenement met zijn originele Italiaanse ijskar. Op innemende wijze vermaakt “Signore” Galetti Fantastico uw gasten. Mede door de sfeervolle Italiaanse muziek waant u zich op een Italiaans terras. Met IJscoman Ronny Galetti Fantastico komt Italië naar u toe!

Met lekker weer, hoort deze “Italiaanse” act echt thuis op uw evenement. Natuurlijk is onze IJscoman Ronny het gehele jaar te boeken voor evenementen.

Boeking of een optie plaatsen voor Ronny Galetti Fantastico - de echte Italiaanse ijscoman?

Voor meer informatie over Ronny Galetti Fantastico - de echte Italiaanse ijscoman kunt u contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ronny Galetti Fantastico - de echte Italiaanse ijscoman

Deze act is bekeken door 9642 mensen

Specificaties van Ronny Galetti Fantastico - de echte Italiaanse ijscoman

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief 100 km vanaf Den Haag, hierna € 0,45 per km