Ruben Nicolai

Ruben Nicolai boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ruben Nicolai.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Natuurlijk bekend als één van de Lama's. Maar ook presentator van diverse andere programma's bij BNN. In 2009 gaat hij aan de slag voor de AVRO, maar komt in 2011 toch weer terug naar BNN.

Hij presenteert oa. "de Allerslechtste Chauffeur van Nederland.
In het najaar van 2012 zal Ruben met een eigen theatershow genaamd ‘Little Friday’ door heel het land trekken.

Little Friday een op maat gemaakte awardshow 

 

Ipv steengrillen, bowlen of een heisessie, denk eens aan een awardshow die helemaal op uw bedrijf of organisatie gestoeld is.
Denk eens aan 3 awards, "De Sigaar", aan iemand die pech heeft gehad de afgelopen tijd, "De Ezel", voor iemand die iets doms heeft gedaan de afgelopen tijd. En : "De Biefstuk". Voor iemand die een uitzonderlijke prestatie heeft geleverd!
  • Denk eens aan Ruben Nicolai die samen met zijn redactie aan de hand van vragen nominaties zal verzamelen voor uw eigen persoonlijke awardshow.
  • Denk eens aan die awards die uitgereikt worden aan mensen van uw organisatie, aan de hand van eigen anekdotes.
  • Denk eens aan een enorm goede sfeer en heel hard lachen om alles wat er het afgelopen periode binnen uw organisatie gebeurd is.
  • Denk eens aan een schitterend feest na afloop, wat u zelf georganiseerd heeft waarna u de volgende dag ietwat ongemakkelijk de receptioniste weer moet begroeten!

Denk eens aan, Little Friday.

Boeken of een optie plaatsen voor Ruben Nicolai?

Voor meer informatie over Ruben Nicolai kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ruben Nicolai

Deze act is bekeken door 28931 mensen

Specificaties van Ruben Nicolai

  • Tijdsduur: