Ruben Nicolai

Ruben Nicolai boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ruben Nicolai.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Natuurlijk bekend als één van de Lama's. Maar ook presentator van diverse andere programma's bij BNN. In 2009 gaat hij aan de slag voor de AVRO, maar komt in 2011 toch weer terug naar BNN.

Hij presenteert oa. "de Allerslechtste Chauffeur van Nederland.
In het najaar van 2012 zal Ruben met een eigen theatershow genaamd ‘Little Friday’ door heel het land trekken.

Little Friday een op maat gemaakte awardshow 

Ipv steengrillen, bowlen of een heisessie, denk eens aan een awardshow die helemaal op uw bedrijf of organisatie gestoeld is.
Denk eens aan 3 awards, "De Sigaar", aan iemand die pech heeft gehad de afgelopen tijd, "De Ezel", voor iemand die iets doms heeft gedaan de afgelopen tijd. En : "De Biefstuk". Voor iemand die een uitzonderlijke prestatie heeft geleverd!

Een veelzijdige zanger en presentator

  • Denk eens aan Ruben Nicolai die samen met zijn redactie aan de hand van vragen nominaties zal verzamelen voor uw eigen persoonlijke awardshow.
  • Denk eens aan die awards die uitgereikt worden aan mensen van uw organisatie, aan de hand van eigen anekdotes.
  • Denk eens aan een enorm goede sfeer en heel hard lachen om alles wat er het afgelopen periode binnen uw organisatie gebeurd is.
  • Denk eens aan een schitterend feest na afloop, wat u zelf georganiseerd heeft waarna u de volgende dag ietwat ongemakkelijk de receptioniste weer moet begroeten!

Boeken of een optie plaatsen voor Ruben Nicolai?

Voor meer informatie over Ruben Nicolai kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ruben Nicolai

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatie & Personality om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 46078 mensen

Specificaties van Ruben Nicolai

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Ruben Nicolai

Ruben Nicolai (Lanaken - België, 8 mei 1975)

Cabaret:
Begin 2002 startte Ruben Nicolai samen met Nathan Vecht zijn cabaretcarrière als Uno: het cabaretduo Ruben & Nathan. De twee speelden toen hun eerste cabaretprogramma ‘Uitverbaasd’. Datzelfde jaar wonnen ze met hun voorstelling Cameretten in Rotterdam. In 2004 en 2005 toerden Ruben en Nathan door Nederland met hun voorstelling ‘Integere Types’.

Presentator:
In 2004 gaat Nicolai bij BNN aan de slag, waar hij start met ‘De Lama’s’. Voor de zender presenteerde Ruben van 2006 tot en met 2008 eveneens ‘Je Zal Het Maar Hebben’, ‘De IQ Test’, ‘Rat van Fortuin’ en ‘Try Before You Die’.

Vanaf 2009 is Ruben twee jaar werkzaam bij de Avro waar hij de presentatie op zich neemt van: ‘Budget TV’, ‘Zóóó 30’, ‘Maximum Bereikt’, ’71 Graden Noord’ en ‘Gehaktdag’.
In 2011 gaat Ruben opnieuw bij BNN aan de slag. Hij presenteert o.a. de muziek panelshow ‘Doe Maar Normaal’ en ‘Allerslechtste Chauffeur van Nederland’. Verder was hij presentator van het programma ‘De Man met de Hamer’, dat met een panel van Bekende Nederlanders geld inzamelde voor Serious Request.
Eind 2011 presenteert hij het programma 'Topmanager gezocht' en is hij in een nieuw seizoen van ‘Ruben vs Sophie’ te zien, opgenomen in Los Angeles. Binnenkort starten de opnames van een volgend seizoen ‘Ruben vs Sophie’.
Begin dit jaar was Ruben te zien in het tweede seizoen van ‘Allerslechtste Chauffeur van Nederland’ op BNN.
Theater: In het najaar van 2012 zal Ruben met een eigen theatershow genaamd ‘Little Friday’ door heel het land trekken.
‘Aan de hand van het medium televisie bespreekt cabaretier en TV-maker Ruben Nicolai zijn verbijsteringen, geluksmomenten en de rest van zijn leven. U krijgt een kijkje achter de schermen van het medium maar ook achter die van het/de mens. Wat hém verbijsterd en ontroert, waar u door de tv genept wordt, wat u nooit zag bij hem en wat u nooit zag maar toch gebeurde op de beeldbuis’.

TV-prijzen:
Met ‘De Lama’s’ won Ruben in 2006 de prestigieuze Gouden Televizier-Ring.
In 2008 werd hij genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster als beste televisieman (destijds BNN). Het jaar daarop werd hij opnieuw genomineerd (destijds Avro) en mocht hij de prijs ditmaal in ontvangst nemen.

Familie:
Samen met zijn vriendin Laurien heeft Ruben twee dochters, Liv (2007) en Daantje (2011).

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Ruben Nicolai

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ruben Nicolai kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.