Lauren Verster

Lauren Verster boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Lauren Verster.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Lauren Verster is een gedreven televisiepersoonlijkheid die ook is te boeken als spreker, dagvoorzitter of presentator. Je kent haar waarschijnlijk wel als programmamaakster en als presentatrice op televisie, maar daarnaast is zij ook actief op andere terreinen. Zo brengt ze in 2013 een boek uit en presenteert ze regelmatig bijeenkomsten en evenementen.

Lauren Verster boeken als presentatrice of dagvoorzitter

Haar start als presentatrice bij regionale tvzenders blijft niet onopgemerkt bij andere zenders. Als snel wordt ze benaderd door Nickelodeon en MTV Networks. Ondertussen presenteert ze 6pack en is ze één van De Jakhalzen bij De Wereld Draait Door. In 2008 stapt ze over naar Veronica en maakt ze programma's zoals zoals Eye Opener, Gezocht: Politie en Lauren Verslaat. In 2012 stapt ze over naar de AVRO en presenteert ze onder andere Fort Boyard, Expeditie Poolcirkel en Atlas. 

Steeds meer bedrijven en organisaties boeken Lauren als presentator of dagvoorzitter tijdens congressen en zakelijke bijeenkomsten.

Boeken of een optie plaatsen voor Lauren Verster?

Voor meer informatie over Lauren Verster kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Lauren Verster

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatie & Personality om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 35141 mensen

Specificaties van Lauren Verster

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Lauren Verster

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Lauren Verster kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.