Promo Team: met diverse gadgets

Promo Team: met diverse gadgets boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Promo Team: met diverse gadgets.

1 klant waardeert deze act gemiddeld met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Verschillende typetjes delen op het door u georganiseerde evenement leuke gadgets uit aan het publiek. De keuze is aan u welk typetje het wordt: Hofdames, Clowns, Piccolo’s, Volendamse dames of ....


Zij delen vol enthousiasme de door u uitgezochte gadgets, die natuurlijk met een voor u ontworpen opdruk in uw huisstijl in één kleur zijn bedrukt, uit aan de bezoekers van uw evenement. U kunt een keuze maken uit de volgende gadgets:

Notitieblokjes: 1.500  A7 blokjes (10 x 7,5 cm.) met 50 notitievellen waarbij uw logo bij elke notitie weer even naar voren komt!

Rolmaatjes: 1.000 rolmaatjes die iedereen in de buurt wil hebben. Een handzaam formaat met hanger zodat deze ook te gebruiken is als sleutelhanger.
Snoeprolletjes: 5.000 snoeprolletjes worden bedrukt met uw logo. Lekker, verrassend en ludiek. Een leuke weggever voor jong en oud!

Gage 1 = Notitieblokjes
Gage 2 = Rolmaatjes
Gage 3 = Snoeprolletjes

 

 

 

Boeken of een optie plaatsen voor Promo Team: met diverse gadgets?

Voor meer informatie over Promo Team: met diverse gadgets kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Promo Team: met diverse gadgets

Deze act is bekeken door 13747 mensen

Specificaties van Promo Team: met diverse gadgets

  • Tijdsduur: 4 x 50 min. binnen 4 uur, 4 x 50 min. binnen 4 uur, 4 x 50 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: incl. 100 km va. Heinenoord hierna € 0,45 per km (v.v.)

Brush HMA B.V.

  • Locatie: Ridderkerk
  • Datum: zaterdag 22 september 2007

Reactie:

“Ik was eerst bang dat de JB medewerkers (voor diverse attracties) niet op tijd zouden zijn vanwege tijdgebrek, maar dat is allemaal goed gegaan. Ik ben zeer te spreken over deze medewerkers, ze waren…”

9,0

Waardering: