Hike

Hike boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Hike.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Reeds 11 jaar verovert allround coverband HIKE de landelijke podia. Vier jonge, enthousiaste, positief gestoorde en professioneel onderlegde muzikanten spelen ruim 130 optredens per jaar.
 
HIKE maakt zich populair bij het publiek door o.a. muzikaliteit, uitstraling, enthousiasme en een gevarieerd en eigentijds repertoire perfect te combineren in een wervelend optreden. Hoogstaand entertainment en een feestelijke interactie met het publiek zijn hierbij altijd de belangrijkste ingrediënten.
 
HIKE speelt moeiteloos in op de wensen van het publiek. Hierbij kunnen alle stijlen de revue passeren. Van oergezellige (Hollandse) feestmuziek tot 'ruige rock', al dan niet in heerlijke medleys verwerkt en met een hoog meezinggehalte. En daarnaast natuurlijk de nieuwste top-40 hits.

Geen privéfeesten op za. van mei t/m oktober.

Boeken of een optie plaatsen voor Hike?

Voor meer informatie over Hike kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Hike

Deze act is bekeken door 14837 mensen

Specificaties van Hike

  • Tijdsduur: 4 x 45 min. binnen 4 uur
  • Geluid: Inclusief B-set (tot 800 pers.)
  • Licht: standaard set
  • Begeleiding: 4 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland