Hike

Hike boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Hike.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Reeds 11 jaar verovert allround coverband HIKE de landelijke podia. Vier jonge, enthousiaste, positief gestoorde en professioneel onderlegde muzikanten spelen ruim 130 optredens per jaar.
 
HIKE maakt zich populair bij het publiek door o.a. muzikaliteit, uitstraling, enthousiasme en een gevarieerd en eigentijds repertoire perfect te combineren in een wervelend optreden. Hoogstaand entertainment en een feestelijke interactie met het publiek zijn hierbij altijd de belangrijkste ingrediënten.
 
HIKE speelt moeiteloos in op de wensen van het publiek. Hierbij kunnen alle stijlen de revue passeren. Van oergezellige (Hollandse) feestmuziek tot 'ruige rock', al dan niet in heerlijke medleys verwerkt en met een hoog meezinggehalte. En daarnaast natuurlijk de nieuwste top-40 hits.

Geen privéfeesten op za. van mei t/m oktober.

Boeken of een optie plaatsen voor Hike?

Voor meer informatie over Hike kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Hike

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bruiloftbands - Bruiloft Muziek om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 25281 mensen

Specificaties van Hike

  • Tijdsduur: 4 x 45 min. binnen 4 uur
  • Geluid: Inclusief B-set (tot 800 pers.)
  • Licht: standaard set
  • Begeleiding: 4 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Hike

Vier jonge, enthousiaste en goed onderlegde muzikanten komen in februari 1998 voor het eerst bij elkaar om zich vervolgens te gaan richten op het commerciële feestcircuit.
Met een dosis professionele begeleiding en opleiding maken deze jonge musici zich inderdaad in korte tijd klaar voor het grote werk en nog geen jaar later staan de eerste 30 optredens gepland.

Eenmaal optredend door het gehele land maakt HIKE zich al snel populair bij het publiek door o.a. muzikaliteit, uitstraling, enthousiasme en een gevarieerd en eigentijds repertoire perfect te combineren in een wervelend optreden. HIKE speelt hierbij moeiteloos in op de wensen en reacties van het publiek. Hierbij kunnen alle stijlen de revue passeren. Entertainment is hierbij altijd het sleutelwoord!

Een agenda met ruim 120 optredens per jaar maakt HIKE één van de populairste cover- en Nederpopbands van het land. Van besloten feesten tot grote feesttenten, discotheken, evenementen, festivals en kermissen. Door jarenlange ervaring, oprecht enthousiasme en plezier weet HIKE tijdens iedere gelegenheid weer een feestelijk hoogtepunt te bereiken waarbij gegarandeerd 'het dak eraf gaat!'

Na 6 jaar uitsluitend 'coverwerk' werd het in 2004 tijd om, mede op verzoek van fans, eens een eigen single uit te gaan brengen. Ideeën hiervoor waren er al geruime tijd. Het 'feestnummer' 'Don Juan' dat tot grote vreugde in de zomer van 2004 maar liefst 5 weken lang in de 'NEDERLANDSE MEGA TOP 100 staat. Hoogste notering nummer 48! Deze gebeurtenis dankt HIKE o.a. aan de gigantische verkoopcijfers van de single. Deze wordt tijdens optredens en in de winkels namelijk veelvuldig verkocht.

HIKE doet vervolgens optredens en interviews bij verschillende grote (regionale) radio- en TV stations in het land en de single wordt, tot ieders verbazing, ook landelijk erg veel gedraaid. Daarnaast is natuurlijk ook de regionale publiciteit erg groot.

HIKE organiseerde al twee keer haar eigen evenement; HIKERMIS! Ook dit bleek direct een groot succes! In 2008 is er een TV-documentaire opgenomen rond de voorbereiding van het evenement. Deze tweedelige docu is uitgezonden op regionale zenders. Ook is de docu te zien op onze site onder de link 'film'.

Afgelopen zomer was de tweede single van HIKE een feit: "Lekker Lekker in de zon"! Het werd een megasucces en HIKE breekt landelijk door! Volgens velen DE zomerhit van 2011! Ook volgen radio- en TV optredens (zie agenda)! De videoclip is te zien op vele clipzenders en op internet. Met meer dan 1 miljoen (!!!) hits één van de meest bekeken Nederlandse videoclips.

Dat smaakte naar meer... In oktober 2011 verscheen de single 'Zullen we Zoenen', in december de apres ski hit 'Lekker in de sneeuw' (ism met DJ Maurice). Eind mei 2012 verschijnt onze nieuwe zomersingle 'Vakantievlinder'.

Veel airplay, landelijke radio en TV optredens is inmiddels een feit!

HIKE bestaat uit:
Arthur ter Voert: toetsen en zang
Willem Kossink: drums en zang
Michael Kock: gitaar en zang
Remco Wijnands: basgitaar, saxofoon en zang
a

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Hike

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Hike kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.