La Stampa

La Stampa boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van La Stampa.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

La Stampa is een feest- en coverband uit Volendam die bekend staat om haar muzikale kwaliteit, flexibiliteit en jarenlange ervaring.

La Stampa heeft meer dan 15 jaar ervaring in het bouwen van een geweldig feest. La Stampa is een full proffesioneel allround showorkest bestaande uit 4 personen: Wies, Jaap, Guido en Jorrit. La Stampa onderscheidt zich als enige echte feestband met een zangeres. La Stampa zijn hun roots (Stampvast) nog lang niet vergeten en hebben deze heel goed weten uit te breiden. De band speelt de allergrootste feestkrakers, altijd up-to-date met de nieuwste top40 hits, rock & roll, Engels/Nederlandstalig, Ballads, 60's, 70's, 80's, 90's noem het maar op!

La Stampa is uw band voor een supergezellige en over de top geslaagde avond!

Niet voor niets is La Stampa al vele jaren lang de meest geboekte band van Noord-Holland!

Er worden diverse prijzen voor een optreden van de band gehanteerd. Voor binnen Noord-Holland en Buiten Noord-Holland. Voor vrijdag / zaterdag en voor de rest van de week. Informeer naar de juiste gage.
 

Boeken of een optie plaatsen voor La Stampa?

Voor meer informatie over La Stampa kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor La Stampa

Deze act is bekeken door 31221 mensen

Specificaties van La Stampa

  • Tijdsduur: 4 x 45 min. binnen 4 uur
  • Geluid: Inclusief B-set (tot 800 pers.)
  • Licht: standaard set
  • Begeleiding: 4 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor La Stampa

Voor meer informatie en beschikbaarheid van La Stampa kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.