Jaman

Jaman boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jaman.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Jaman scoorde de afgelopen jaren met o.a. Oh Leila, Gewoon weer Opnieuw, Spoken bestaan niet, Altijd Altijd, Alles draait om de Poen. Zijn meest recente single Kleine Janneman wordt veelvuldig gedraaid op de radio en in het land.

Jaman, herkenbaar aan zijn pet, hij is nooit vergeten waar hij vandaan komt. Hij werkte mee aan verschillende projecten om jongeren uit achterstandsmilieus te helpen. “Ik kom uit een moeilijke wijk en ik wil laten zien dat het ook anders kan”, zegt hij. “Ik was zelf ook een jongetje dat nooit een kans kreeg. Met muziek lukte het wel.  Een gimmick of wat dan ook heb ik niet echt. Ja, die pet. Die hoort bij me. Met dat Ciske de Rat randje, want dat was ik, eronder.”

Van kinds af aan al op het podium

De geboren en getogen Overijsselse zanger Jaman zit al jaren in het vak. Van kinds af aan is hij te vinden op de podia van lokale cafeetjes en als zanger op bijzondere gelegenheden. In samenwerking met producent Martin Sterken, wordt Jaman’s debuutsingle Goede Vader opgenomen. 

Met hits als Laat Me Los, Laat Me Vrij, Overal Ter Wereld en het wondermooie Spoken Bestaan Niet heeft Jaman zijn plaats veroverd op de Nederlandstalige podia. Met zijn fantastische uitstraling en met zijn warme stemgeluid weet hij altijd de juiste snaar te raken. 

Jaman is bekend van o.a.:

  • Nominatie Edison Pop voor het album Gewoon Geluk
  • Party Award Opkomede Artiest Vakjury
  • Party Award Populairste Partysingle Vakjury voor Samen Dansen Op De Reggaebeat
  • Speciale Kids versie van Spoken Bestaan Niet voor Radio NL
  • Hits o.a. Waarom?, Blikken Of Blozen, Spoken Bestaan Niet, Gewoon Weer Opnieuw, Zwevend Op Wolken en Overal Ter Wereld

Boeken of een optie plaatsen voor Jaman?

Voor meer informatie over Jaman kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jaman

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 44329 mensen

Specificaties van Jaman

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Jaman

Jaman is geboren in Deventer en woont daar op dit moment in Kampen. Al enige jaren treedt Jaman met veel succes op in het uitgaansleven van Nederland.

In eigen beheer bracht hij reeds een aantal singles uit en maakte hij een aantal clips. Deze clips scoren allemaal hoog op YouTube. Het lied “Ik wil een goede vader voor je zijn” is zonder airplay op de radio al meer dan 160.000 keer bekeken! Ter gelegenheid van vaderdag is dit lied in juni 2011 opnieuw uitgebracht als single, maar dit keer landelijk! En met succes want diverse hitlijsten werden gehaald. En inmiddels is het nummer al meer dan 260.000 keer bekeken.

Eind augustus van 2011 verschijnt op zijn nieuwe platenlabel de single: “Gewoon weer opnieuw“. Het is een prachtige ballade die door Jaman met veel gevoel wordt vertolkt.

Begin 2012 verrast Jaman vriend en vijand met een bijzonder single. Een reggaenummer, dat door de karakteristieke stem van Jaman zeer speciaal wordt vertolkt. De titel van dit nummer is: “Dat ging snel voorbij“.

Op vrijdag 27 april wordt het eerste CD Album van Jaman aan pers en publiek gepresenteerd. De titel van het album is “In mijn dromen“.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Jaman

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jaman kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.