Jaman

Jaman boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jaman.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Met de doorbraaksingles Goede Vader en Gewoon Weer Opnieuw speelde zanger Jaman zichzelf enorm in de kijker. Inmiddels heeft hij drie albums op zijn naam staan, waarvan Zweven Op Wolken zijn meest recente is.

Van kinds af aan al op het podium

De geboren en getogen Overijsselse zanger Jaman zit al jaren in het vak. Van kinds af aan is hij te vinden op de podia van lokale cafeetjes en als zanger op bijzondere gelegenheden. In samenwerking met producent Martin Sterken, wordt Jaman’s debuutsingle Goede Vader opgenomen. 

Met hits als Laat Me Los, Laat Me Vrij, Overal Ter Wereld en het wondermooie Spoken Bestaan Niet heeft Jaman zijn plaats veroverd op de Nederlandstalige podia. Met zijn fantastische uitstraling en met zijn warme stemgeluid weet hij altijd de juiste snaar te raken. 

Jaman is bekend van o.a.:

  • Nominatie Edison Pop voor het album Gewoon Geluk
  • Party Award Opkomede Artiest Vakjury
  • Party Award Populairste Partysingle Vakjury voor Samen Dansen Op De Reggaebeat
  • Speciale Kids versie van Spoken Bestaan Niet voor Radio NL
  • Hits o.a. Waarom?, Blikken Of Blozen, Spoken Bestaan Niet, Gewoon Weer Opnieuw, Zwevend Op Wolken en Overal Ter Wereld

Boeken of een optie plaatsen voor Jaman?

Voor meer informatie over Jaman kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jaman

Deze act is bekeken door 27396 mensen

Specificaties van Jaman

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set