Gino Graus

Gino Graus boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Gino Graus.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Kleine jongens worden groot. En dat geldt helemaal voor Gino Graus. Hij begon als kindsterretje, maar is inmiddels de 20 dik gepasseerd en heeft zijn eigen geluid gevonden: Feestmuziek, pop en volksliedjes voor jong en oud. Begin 2021 tekende hij een platencontract bij NRGY Music. 

Gino Graus vindt het een feest om te zingen en op te treden, en is voor het publiek een feest om naar te kijken en te luisteren.

Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al een behoorlijke discografie op zijn naam staan, met zowel speciaal voor Gino geschreven nummers als bekende covers.

Gino Graus opkomend talent

Een optreden van Gino is een unieke, eigentijdse ervaring. Een van zijn grootste hits is ‘Ik wil je kussen’. Gino was ook te zien in het tv-programma ‘Topper Gezocht’. In 2020 verscheen zijn single ‘Dolores’, een bewerking van de grote zomerhit van Rita Hovink. Het lied werd opnieuw een hit. 

Ook te boeken met avondvullend programma

Gino is naast veelgevraagd zanger voor de 30 minuten optredens ook avondvullend inzetbaar.
Met een mooie DJ-Booth en netjes verzorgd licht is hij voor een optreden van 5 uur inclusief een geluidsset tot 200 personen te boeken.

Boeken of een optie plaatsen voor Gino Graus?

Voor meer informatie over Gino Graus kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Gino Graus

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 47753 mensen

Specificaties van Gino Graus

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 5 uur aaneengesloten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Gino Graus

Gino Graus is geboren op 25 oktober 1999 in Den Bosch.

Hij was al aan het zingen, toen hij nog maar net kon lopen. Als men vroeg: "Gino, wat wil jij later worden?" antwoordde hij: "Ik wil zanger worden.” Steeds heeft hij het weer over zijn grote voorbeeld Jan Smit. Hij houdt van een feestje en op familiefeestjes loopt hij voorop in de polonaise en verovert het liefst de microfoon om te zingen.

Na verschillende optredens zoals bij Wereld Kinderdag 2009, Typisch Talent 2009 waarbij hij 6e werd. 6 maart 2010 was een spannende dag voor hem. Gino’s eerste single kwam uit met de titel "Een vriend" waar ook een videoclip bij gemaakt is. Daarna lied hij zijn stemmetje overal horen o.a. Koninginnedag, Bevrijdingsdag en op de CD-presentaties.

Op 25 juli 2010 werd hij in Den Bosch de winnaar van het onderdeel Typisch Talent 2010. Gino mocht toen op het grote podium een optreden geven naast verschillende grote artiesten zoals Marianne Weber, Sieneke, Dirk Meeldijk en Django Wagner. Hij kon niet geloven dat hij als jongetje van 10 jaar daar mocht staan. Iedereen die je over Gino hoort praten vind het geweldig dat zo’n klein ventje op een groot podium nu al zijn mannetje staat.

De eerste single “Een vriend” gaat over een hond waar je veel plezier aan beleefd. Maar als de hond ouder wordt, moet je hem soms helaas in laten slapen. De tweede single “Jij bent de zon in mijn leven” gaat over zijn moeder die er altijd voor hem is en zal zijn. Deze single kwam op 25 augustus 2010 uit. Gino zijn eerste album Stap voor Stap is begin 2011 gemaakt . Er staan 7 liedjes op die speciaal voor hem geschreven zijn en 3 covers

Gino's ouders vinden het heel leuk en ze helpen en ondersteunen hem waar mee ze kunnen. Zij zijn zelf ook een beetje muzikaal maar denken dat hij het talent toch van zijn moeder heeft. Gino's droom is om artiest te worden. Hij volgt hiervoor zanglessen en bekwaamt zich in zangtechnieken.

Op een dag kwam Gino Graus in contact met Grad Damen die vroeg of hij wat mocht schrijven en opnemen. Zo zijn de singles Wereldreis in een luchtballon en Dit wordt een hele mooie zomer ontstaan. Weer ging het wat beter. Zo kwam ook Grad met een kerstnummer geschreven door Emile Hartkamp getiteld Kerstmis ook dat kwam op single. Einde 2011  is Gino en zijn team begonnen met het maken van een album, wat groots gepresenteerd werd op 12 mei 2012 in feestcafe De Kroon te Kerkdriel.

Ronald Visch van Rood Hit Blauw is erg enthousiast over Gino's talent en heeft de Heintje medley en het album "UIT MIJN HART"  uitgebracht. Het album bevat 15 gevarieerde liedjes die geschreven zijn door Angelique van Ham, Johnny Hoes, Trudy Naarding en Grad Damen.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Gino Graus

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Gino Graus kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.