Sasja Brouwers

Sasja Brouwers boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sasja Brouwers.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Haar zangtalent kwam o.a. aan bod in de musical ‘Cyrano’ van Joop van den Ende waar ze twee seizoenen aan mee werkte. We vinden Sasja ook vaak terug in de opname studio waar ze jingles en reclame spotjes inzingt voor radio en televisie zenders. Ook zingt zij de backing vocals voor diverse cd producties.

Nodig Sasja uit op jouw event voor een avond met heerlijke songs

Niet alleen uptempo songs als de ‘Songfestival Medley’, ‘Engel van mijn hart’ van Gerard Joling en ‘1 wereld’ van Jeroen van der Boom worden door Sasja op professionele wijze vertolkt, maar ook ballads als ‘Eenzaam zonder jou’ en ‘De liefde van je vrienden’ zijn aanwezig in haar brede repertoire.
 
Momenteel focust Sasja zich voornamelijk op het coachen en managen van nieuw talent. “Vanaf 2007 geef ik zangles aan verschillende talenten die een start willen maken in het artiestenvak. Vaak hoor ik de frustraties en het niet weten wat te doen. Er is veel veranderd in de entertainment industrie en ik heb van nature de drang om talent te willen beschermen. Natuurlijk leer je van fouten maar ik help graag met mijn 27 jaar ervaring in dit vak en samen sta je toch sterker dan alleen. 

 

Boeken of een optie plaatsen voor Sasja Brouwers?

Voor meer informatie over Sasja Brouwers kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Sasja Brouwers

Deze act is bekeken door 25229 mensen

Specificaties van Sasja Brouwers

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Begeleiding: 1 persoon