Sasja Brouwers

Sasja Brouwers boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sasja Brouwers.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Haar zangtalent kwam o.a. aan bod in de musical ‘Cyrano’ van Joop van den Ende waar ze twee seizoenen aan mee werkte. We vinden Sasja ook vaak terug in de opname studio waar ze jingles en reclame spotjes inzingt voor radio en televisie zenders. Ook zingt zij de backing vocals voor diverse cd producties.

Nodig Sasja uit op jouw event voor een avond met heerlijke songs

Niet alleen uptempo songs als de ‘Songfestival Medley’, ‘Engel van mijn hart’ van Gerard Joling en ‘1 wereld’ van Jeroen van der Boom worden door Sasja op professionele wijze vertolkt, maar ook ballads als ‘Eenzaam zonder jou’ en ‘De liefde van je vrienden’ zijn aanwezig in haar brede repertoire.
 
Momenteel focust Sasja zich voornamelijk op het coachen en managen van nieuw talent. “Vanaf 2007 geef ik zangles aan verschillende talenten die een start willen maken in het artiestenvak. Vaak hoor ik de frustraties en het niet weten wat te doen. Er is veel veranderd in de entertainment industrie en ik heb van nature de drang om talent te willen beschermen. Natuurlijk leer je van fouten maar ik help graag met mijn 27 jaar ervaring in dit vak en samen sta je toch sterker dan alleen. 

 

Boeken of een optie plaatsen voor Sasja Brouwers?

Voor meer informatie over Sasja Brouwers kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Sasja Brouwers

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 43098 mensen

Specificaties van Sasja Brouwers

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Sasja Brouwers

De in Amsterdam geboren Sasja Brouwers (9 november 1972), heeft sinds de middelbare school al vastberaden gestreefd naar een carrière in de entertainment industrie. Mede dankzij doelgerichte opleidingen als 3 jaar conservatorium (zang en lichte muziek), zangles van  Maria Rondèl en acteercursussen bij o.a. Frederik de Groot is Sasja uitgegroeid tot een allround talent.

Aan praktijkervaring geen gebrek. Haar zangtalent kwam aan bod in de musical ‘Cyrano’ van Joop van den Ende waar ze twee seizoenen aan mee werkte en het tv programma ‘A Star Is Born’, met Ron Brandsteder. We vinden Sasja ook vaak terug in de opname studio waar ze jingles en reclame spotjes inzingt voor radio en televisie zenders. Ook zingt zij de backing vocals voor diverse cd producties.

Niet alleen uptempo songs als de Songfestival Medley en ‘Engel van mijn hart’ van Gerard Joling worden door Sasja op professionele wijze vertolkt, maar ook ballads van Willeke Alberti en Gordon maken deel uit van haar brede repertoire. Op aanvraag zowel Engels als Nederlands.

Haar zangtalent bleef niet onopgemerkt en in september 1997 verscheen Sasja´s debuutsingle, getiteld ‘Maar als je kleur bekent’, op het Rood Hit Blauw Label van Mercury Records. Peter Jan Rens hoorde de single en was meteen verkocht. Hij nodigde Sasja uit om als gast in zijn programma ‘The Late Night Show’ op te treden. Tijdens het interview vertelde Sasja over haar ambities als zangeres. Gecharmeerd van zowel haar optreden als haar verschijning, besloot Peter Jan haar te helpen. Een uitstekende promotie van Sasja, die uiteraard bij iedere uitzending present was om een en ander toe te lichten.

Sinds het verschijnen van de tweede single, ‘Jij Bent De Enige’, heeft Sasja niet stil gezeten. Met medewerking van Pim Koopman en producer Co van Raaijen werd in de Bullet Sound studio in Nederhorst den Berg hard gewerkt aan haar debuutalbum. Van het album verschijnt het nummer ‘Jong en mooi’ op single. Sasja’s debuut cd, eveneens getiteld ‘Jong en mooi’ is uitgebracht in 1998.

Nadat producer Jeroen Englebert Sasja Brouwers in de studio had ontmoet in 2002 toen zij een duet inzong met Jan Lelieveld, bezocht hij met collega, en voor Sasja oude bekende, Pim Koopman één van haar optredens. Dit producers-duo werd getrakteerd op een performance waarbij “het dak eraf ging”, en besloot tot het schrijven van nieuwe stukken voor deze spetterende artieste.

De eerste resultaten waren ‘Ik vind je leuk (hoe vind je mij)’ en ‘Rauw’. Toen aan  Jeroen Englebert werd gevraagd of hij nummers had voor het Nationaal Songfestival, dacht hij direct aan Sasja. Hij stuurde beide nummers in en Stichting Conamus koos voor ‘Rauw’.

Februari 2003 was het zover, Sasja deed mee aan de 4e voorronde van het Nationale Songfestival. Helaas haalde het liedje niet de finale, dit ondanks de aanhoudend lovende reacties van het publiek. Naar aanleiding van de reacties werd besloten om ‘Rauw’ op single uit te brengen. De single heeft 9 weken in de hitlijsten gestaan.

Begin oktober 2003 deed Sasja mee aan het 5e streeksongfestival in Enschede met het nummer ‘Ik wil schreeuwen’ van Edwin van Hoevelaak. Sasja eindigde met 6 punten verschil als 2e.

Maart 2006 leerde Sasja, Eric Forrest kennen en vormden ze niet alleen een zangduo maar zijn ze ook in het dagelijks leven een “Liefdes Duo”. Begin oktober 2006 deden ze mee aan de Xfactor maar behaalde ze `net` niet de live shows. 5 weken lang waren ze te zien in de grootste talentenjacht op de Nederlandse televisie. In 2007 kwam hun single ‘If we meet again’ uit.

In oktober 2008 werd hun dochtertje geboren en besloten Sasja en Eric als zangduo uit elkaar te gaan. De combinatie van zangeres en moederschap bleek lastig en Sasja koos voor het laatste. Na zich enkele jaren voornamelijk te hebben gewijd aan haar twee dochters (Kirsten 2001 en Jaydee 2008) laat Sasja weer van zich horen in mei 2011 met een fantastische nieuwe single ‘Jij bent de liefde van mijn leven’.

Waarom nu? Sasja: “Het lag voor de hand, ik ben nu eenmaal een podiumdier en het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Bovendien zijn mijn fans altijd bij me gebleven en gaven mij de inspiratie om deze uitdaging aan te gaan.”

Ook was producer Jeroen Englebert, met wie Sasja eerder werkte (NSF 2003), haar alles behalve vergeten en de vertrouwde samenwerking was dan ook snel weer een feit. Het nieuwe nummer is speciaal voor Sasja geschreven door Kees Tel en heeft 6 weken in de Top 100 gestaan.

De eerste reacties op de single waren overweldigend en we durven te zeggen dat Nederland na vele jaren weer aangenaam kennis heeft gemaakt met deze fantastische zangeres.

Wolter Kroes reikte de eerste single uit.

In augustus 2011 werd Sasja slachtoffer van een vuurwerkbom bij het zomerfeest in Ugchelen, toen zij na haar optreden nog wat stond na te praten. Buiten de traumatische ervaring is zij 8 weken doof geweest aan haar rechteroor en mocht ze van de artsen 6 weken lang haar passie niet uitoefenen. Hierdoor werd de promotour van ‘Jij bent de liefde van mijn leven’ en alle optredens gecanceld.

Maar deze dame is een doorzetter en opgeven staat niet in haar vocabulaire dus 9 november 2011 kwam Sasja weer terug met de prachtige single ‘Van hier naar oneindig’ welke werd uitgereikt door niemand minder dan Patricia Paay.

Dit is meteen haar schrijvers debuut want met behulp van Jeroen Englebert is de tekst van Sasja zelf.

17,18 en 19 mei mocht Sasja optreden bij Toppers in Concert 2012. Door een online auditie werd ze in de finale gekozen door René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom als enige vrouw met 4 mannen om op te treden tijdens een 20 minuten durende Halftime Show. ‘Een ongelooflijke ervaring maar vooral een leerschool was dit Toppers avontuur, dat niemand mij meer afpakt’, aldus Sasja.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Sasja Brouwers

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sasja Brouwers kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.