Eerste eigen single en videoclip Aliyah

03/06/2012

Tijdens de finale van Holland's got Talent 2012 lanceerde Aliyah Kolf haar eerste eigen single ‘Yeah Yeah Yeah’ . Vorig jaar won Aliyah het programma. De single is in samenwerking met Brahim Fouradi.

Inmiddels bijna een jaar nadat Aliyah de finale van Holland’s Got Talent won brengt ze nu haar eerste eigen single uit. In de tussentijd nam ze onder andere een duet op met LA The Voices en ontmoette ze Jennifer Hudson in Amerika.

‘Ik wilde graag zelf iets maken en ben heel erg blij dat het nu gelukt is. Het dansen en zingen tegelijk vind ik echt leuk om te doen’, aldus een trotse Aliyah.

Voor de ontwikkeling van de single en videoclip werd de hulp ingeschakeld van Brahim Fouradi.

‘Aliyah heeft in Holland’s Got Talent bewezen dat ze heel veel talent heeft. De uitdaging was om nu een nummer te maken dat bij haar past en ook een beetje van deze tijd is. Natuurlijk moest ze het zelf ook leuk vinden. Met ‘Yeah, Yeah, Yeah’ laat Aliyah zien dat ze veel meer kan dan heftige liedjes van Whitney Houston zingen.’

Tijdens het opnemen in de Bulletsoundstudio, onder leiding van Brahim Fouradi, producersteam Skyline en John Ewbank (producer van o.a. Marco Borsato), kreeg Aliyah ook nog tips van haar neef Reverse (producer van o.a. Gers Pardoel). Aliyah: ‘Het is echt tof dat we met zo’n goed team aan het liedje hebben gewerkt. Zij hebben ervoor gezorgd dat de single precies zo klinkt als ik gehoopt had.”.

Boeking of een optie plaatsen voor Aliyah Kolf

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Aliyah Kolf kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.