Aliyah Kolf

Aliyah Kolf boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Aliyah Kolf.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Aliyah werd in 2011 bekend toen ze op elfjarige leeftijd deelnam aan de talentenjacht Holland's Got Talent.

In de halve finale van dit televisieprogramma zong ze het liedje "And I Am Telling You I'm Not Going".
Ze won op 16 september 2011 de finale met het liedje "I Have Nothing".

Aliyah nam met de groep Los Angeles - The Voices en single op voor hun Kerstalbum - A Christmas Spectaculair. Waarvoor ze een gouden plaat uitegreikt kreeg in het programma Life4You van Carlo en Irene.

In 2012 bracht Aliyah haar eerste single uit - Yeah Yeah Yeah en later dat jaar bracht ze een Kerstsingle uit - 7 Nachtjes. In 2015 bracht ze haar single - Ongelofelijk uit.

Naast zang, acteert Aliyah ook

Naast zingen maakte Aliyah haar acteerdebuut in 2014 in de Bioscoopfilm - Heksen bestaand niet. En speelde ze in 2016 een gastrol in de jeugdserie - De Ludwigs. 

Boeken of een optie plaatsen voor Aliyah Kolf?

Voor meer informatie over Aliyah Kolf kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Aliyah Kolf

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende artiesten voor Kids om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 53962 mensen

Specificaties van Aliyah Kolf

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Aliyah Kolf

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Aliyah Kolf kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.