New Leaf

New Leaf boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van New Leaf.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

In een notedop

New Leaf is een flexibele, professionele en enthousiaste groep muzikanten die perfect aanvoelen wat er nodig is om uw feest tot een groot succes te maken.

Bezetting

Vier heren en een dame die met veel plezier en 100% inzet op het podium staan: New Leaf staat garant voor een avondje feest, humor, plezier en enthousiasme in elke kroeg, zaal, feesttent of op elk evenement.

Repertoire

Maak uw feest tot een succes met deze fantastische allround band, die is samengesteld uit zeer ervaren musici. Dance classics, nederlandstalige pop, latin, rock, country en actuele hits worden gespeeld zoals het hoort: swingend en smaakvol, nooit te hard maar altijd hard genoeg. New Leaf is als geen andere band in staat om het uw gasten naar de zin te maken en een lege dansvloer komt bij New Leaf nauwelijks voor.

Kortom: een professionele topband!

Boeken of een optie plaatsen voor New Leaf?

Voor meer informatie over New Leaf kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor New Leaf

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Coverbands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 20147 mensen

Specificaties van New Leaf

  • Tijdsduur: 5 uur, inclusief pauzes
  • Geluid: Inclusief tot 500 personen
  • Licht: inclusief licht
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor New Leaf

Voor meer informatie en beschikbaarheid van New Leaf kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.