Fabienne Bergmans - The Voice Kids

Fabienne Bergmans - The Voice Kids boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Fabienne Bergmans - The Voice Kids.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Fabiënne, uit het team van Angela Groothuizen, is de grote winnares van The voice Kids!

Fabiënne Bergmans komt uit een muzikale familie, gezien haar beide ouders ook zeer muzikaal zijn. Ondanks dat Fabiënne voor 25 procent doof is, is zingen totaal geen probleem voor haar. Sterker nog, ze is een zeer getalenteerde zangeres!

De 13-jarige Fabiënne Bergmans was dé verrassing van de eerste auditieronde bij The Voice Kids, toen zij op onnavolgbare wijze het nummer The A Team van Ed Sheeran vertolkte. Ze kwam met gemak door de Battles en voor ze het wist stond ze in de finale van The voice Kids. Ze wist de finale van The voice Kids te winnen met haar vertolking van 'What You're Made Of'.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Fabienne Bergmans - The Voice Kids?

Voor meer informatie over Fabienne Bergmans - The Voice Kids kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Fabienne Bergmans - The Voice Kids

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende artiesten voor Kids om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 48739 mensen

Specificaties van Fabienne Bergmans - The Voice Kids

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Fabienne Bergmans - The Voice Kids

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Fabienne Bergmans - The Voice Kids kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.