JAH6

JAH6 boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van JAH6.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Wie kent ze niet.... de Nederlandse levensliederen!
Sinds een jamsessie in 2009 haalde JAH6 alle smartlappen die ze kenden door de reaggaeverf om te kijken hoe de songs het deden in het rood-geel-groene jasje. En dat zorgde voor een tracklist vol met hits van onder andere Andre Hazes, Willy Alberti en Ramses Shaffy. JAH6 beleefde haar livedebuut in 2010 op de reggaeweide van de Zwarte Cross. En dat is het publiek niet ontgaan. De enthousiaste reacties bleven maar binnen lopen. Zo ook na hun optredens op Eurosonic 2011, 5 mei-festivals en Guus Meeuwis in het PSV stadion.
Waar JAH6 ook speelt ze laten een spoor achter van heupwiegend publiek dat niet stil staat op hun dansbaar gemaakte smartlappen. In november 2011 kwam de debuutplaat uit waarop een clubtour door het land volgde.

Ook dit jaar staan de heren weer te poppelen om de podia op te rennen en het publiek te ontroeren met hun levenslied met een reggaebeat!!

Boeken of een optie plaatsen voor JAH6?

Voor meer informatie over JAH6 kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor JAH6

Deze act is bekeken door 17015 mensen

Specificaties van JAH6

  • Tijdsduur: