Leo Nardell

Leo Nardell boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Leo Nardell.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Opgroeien in Haarlem boven het cafe van je vader, is voor een puber natuurlijk helemaal het einde.

Daar begon weldra en eigenlijk als vanzelf de belangstelling voor het zingen. In de regio stond hij als snel bekend als "Lion O'Neill". Mede door diverse optredens als "Haarlem Cup" zanger in '89, werd Leo gevraagd om te zingen op feesten en evenementen in de wijde omtrek. Zo ging dat nog vele jaren door...totdat hij door een wederzijdse vriend in contact kwam met Menno Buch, die hem uitnodigde om in Zomerbuch (2000) te komen optreden. Met het legendarische nummer; "Blue Spanish Eyes", ontving hij vele positieve reacties.

De artiestennaam Lion O'Neill werd vervangen door Leo Nardell.

Daarna volgden er diverse hits.
De hoogste binnenkomer in de Nederlandse Top 100 was;

  • "Laat de boel maar lekker waaien", gevolgd door:
  • "Ik doe wat ik wil"
  • "Hey Holladijee"
  • "Wat is het stil"

In het TV programma Night Club liet Leo horen, wat zijn fans inmiddels al heel lang weten; dat hij ook andere pijlen op zijn boog heeft!

Op veler verzoek van zijn trouwe fans en door de positieve reacties die hij regelmatig ontvangt, besluit Leo om een concert te geven in Schouwburg de Meerse (Hoofddorp), boordevol prachtig Engels - en Nederlandstalig repertoire. Hiermee doet hij niet alleen zijn fans ontzettend veel (luister)plezier maar laat hij tevens zien dat Leo Nardell nog heel veel te bieden heeft.

Boeken of een optie plaatsen voor Leo Nardell?

Voor meer informatie over Leo Nardell kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Leo Nardell

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 34390 mensen

Specificaties van Leo Nardell

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Leo Nardell

Op 15 juni 1961 werd Leo Nardell geboren als Leendert Cornelis Wijkhuise. Samen met zijn ouders en broer heeft hij zijn vroege kinderjaren doorgebracht in de Amsterdamse buurt in Haarlem. Van kleuter tot puber woonde hij letterlijk op het speelplein naast de school en dat was echt "toppie"! Op zijn 15de verhuisde hij naar het centrum, boven het cafe van zijn vader. Voor een puber was dat natuurlijk helemaal "het einde "!

Daar begon weldra en eigenlijk als vanzelf de belangstelling voor het zingen. In de regio stond hij als snel bekend als "Lion O'Neill". Mede door diverse optredens als "Haarlem Cup" zanger in '89, werd Leo gevraagd om te zingen op feesten en evenementen in de wijde omtrek. Zo ging dat nog vele jaren door, totdat hij door een wederzijdse vriend in contact kwam met Menno Buch, die hem uitnodigde om in Zomerbuch (2000) te komen optreden. Met het legendarische nummer "Blue Spanish Eyes" ontving hij vele positieve reacties.

Daaruit vloeide Leo voort als vaste zanger in het succesvolle TV programma "De Relatieman", dat wekelijks werd uitgezonden door Veronica. Hierdoor brak Leo door als landelijke bekendheid. De artiestennaam Lion O'Neill werd vervangen door Leo Nardell. Daarna volgden er diverse hits. De hoogste binnenkomer in de Nederlandse Top 100 was "Laat de boel maar lekker waaien", gevolgd door: "Ik doe wat ik wil" en de Apres Ski Hits "Hé Holladijee" en "Wat is het stil".

In het TV programma Night Club liet Leo horen, wat zijn fans inmiddels al heel lang weten; dat hij ook andere pijlen op zijn boog heeft! Op veler verzoek van zijn trouwe fans en door de positieve reacties die hij regelmatig ontvangt, besluit Leo om een concert te geven in Schouwburg de Meerse (Hoofddorp), boordevol prachtig Engels - en Nederlandstalig repertoire. Hiermee doet hij niet alleen zijn fans ontzettend veel (luister)plezier maar laat hij tevens zien dat Leo Nardell nog heel veel te bieden heeft.

Op 20 december 2004 gaf Leo op verzoek van velen wederom een concert. In de schitterende ambiance van de ballroomzaal van het Claus Event Center in Hoofddorp, werd het "Concert for Friends" concert gehouden en werd ook de bijbehorende CD gepresenteerd. Deze cd getiteld "Love Songs for Friends" bevat 16 schitterende Engelstalige love songs met 2 Nederlandstalige bonustracks. Kortom Leo Nardell sloot het jaar 2004 in de stijl af die zijn fans en vrienden van hem gewend zijn.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Leo Nardell

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Leo Nardell kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.