Dave Dekker

Dave Dekker boeken of inhuren? | JB Productions Fotograaf-Sander Nagel Styling-Momito

Dave Dekker boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Dave Dekker.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Dave Dekker kreeg vanaf jonge leeftijd nationale bekendheid met zijn hoofdrol in Ciske de Rat de musical en van zijn eigen soap op SBS: Dave Dekker Dendert Door. Samen met Danny de Munk bracht hij de single: ‘Laat ons niet alleen’ uit. Hierna volgde een mooie muziek carrière met verschillende grote televisie en publieke optredens o.a. in de H.M.H., De Wereld Draait Door, Idols, All You Need Is Love, RTL Live, Unicef gala, Mooi weer de Leeuw en de Musical Awards. André van Duin schreef voor Dave de kerstsingles “Er staat een hele grote Kerstboom” en “Hé… ’t is weer Kessumus”. Na zijn deelname in de finale van de Voice Kids (1e seizoen) waar hij 2e werd, bracht hij het succes album: “Dit ben ik!” uit met o.a. de singles “Geef Mij Je Angst” en “Toen Ik Je Zag”, en zijn zelfgeschreven single “Ik Kijk In Je Ogen” die opnieuw uitgebracht werd door Gerard Joling en Jandino Asporaat. Na deelname aan The Voice en meerdere tv-programma's gaat hij deze zomer weer een nieuwe single uitbrengen en vol voor optreden.

Dave is een sympathieke en gezellige zanger/entertainer met een heerlijk stemgeluid. 

Hij werkt keihard en neemt altijd de tijd voor een selfie of een praatje met zijn fans. Dave bevindt zich tijdens zijn optreden ook vaak tussen(!) het publiek, interactief, gezellig en dichtbij.
Dave voelt zich thuis op elk podium. Na 13 jaar kent Dave dan ook het klappen van de zweep. Het massale geklap van zijn enthousiaste publiek…dat went gelukkig nooit

Dave wil optreden en laten zien en horen wat hij waard is. 

Daarom is ook de prijs vriendelijk en betaalbaar gehouden voor elk segment, dus ook de kleine horeca 

Boeken of een optie plaatsen voor Dave Dekker?

Voor meer informatie over Dave Dekker kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Dave Dekker

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende artiesten voor Kids om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 39180 mensen

Specificaties van Dave Dekker

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief monitor/inprikset
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Dave Dekker

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8.

ENDYMION AMSTERDAM

  • Door: Endymion M. Struijs
  • Locatie: Duivendrecht
  • Datum:

Goed optreden.

Waardering:

8,0

Biografie van Dave Dekker

 Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Dave Dekker. Ik ben geboren op 10 juni 1997 in Amsterdam. Ik zit nu in het tweede jaar (sportklas) van het Over Y college te Amsterdam. Ik heb in januari en februari 2007 auditie gedaan voor de rol van Ciske de Rat de musical. Ik mocht na 3 auditie ronden 6 weken naar de Ciske school. Op de 1ste dag van deze school werd ik met nog 3 jongens door Joop van der Ende zelf uitgekozen om met Danny de Munk naar het Musical Awards gala 2007 te gaan om op te treden. Dit was echt een gave beleving.

Op 23 juni 2007 werd ik met nog 3 andere jongens uitgekozen om de rol van Ciske te gaan spelen. Hierna mocht ik optreden in Mooi Weer de Leeuw. Ik mocht daar vertellen dat ik de première mocht gaan spelen. Verder mocht ik ook naar De Wereld Draait Door. Op 05 oktober 2007 mocht ik de première spelen in Carré. Na de première was het een gekkenhuis. Ik mocht zelfs de koningin een handje geven. Alles was die dag echt toppie.

In januari 2008 mocht ik 2 x op 1 avond optreden in IDOLS, wat ik echt helemaal te gek vond. Op 23 juni 2008 mocht ik samen met Danny de Munk optreden in het UNICEF GALA 2008 in Den - Haag. Ik heb samen met Danny de Munk een CD single mogen opnemen die uit gekomen is in 2008. Deze single staat op het album van Danny de Munk "Hart en ziel"en het nummer heet "laat ons niet alleen" . In december 2008 mocht ik samen met Danny de Munk deze single ten gehore brengen bij het tv programma van Paul de Leeuw en in de kerstspecial van All you need is love.

Verder heb ik 3 en 4 april 2009 mogen opgetreden bij Danny de Munk in zijn live show in de Heineken Music Hall. De dvd hiervan is te koop en een filmpje is te vinden op de website. De musical is in november 2009 gestopt en de dvd van de musical is te koop in de winkels. Hier in speel ik kleine Ciske en Danny Cis de man.

Dan is op 11 december 2009 mijn kerstsingle uitgekomen en deze heet:" Er staat een hele grote kerstboom." Op de single staan twee kerstliedjes, die speciaal voor mij geschreven zijn door Andre van Duin. Het andere nummer heet: "hè..... het is weer kessumus". Op 24 december 2009 was ik te zien en te horen, met mijn kerstsingle, in het programma "Lieve Paul"en op 26 december 2009 was ik te zien en te horen bij Avro's musical kerstgala op Nederland 1.

In januari 2010 ben ik te gast geweest bij Life & Cooking van Carlo & Irene. Ik mocht daar de DVD van de musical Ciske de Rat aan het publiek geven. De musical "Ciske de Rat" werd op 01 januari 2010 bij de Avro uitgezonden en op 30 januari 2011 bij Zapp. Ik heb in 2012 auditie gedaan voor het TV programma The Voice Kids en was via de blind audition, The battle's en The Singoff door naar de finale en heb helaas niet gewonnen.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Dave Dekker

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Dave Dekker kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.