Presentator Ben Brand nieuw en exclusief bij JB Productions

20/04/2012

Presenteren is niet alleen alles aan elkaar praten. Een presentator is dé bindende factor voor uw publiek. Presentator Ben Brand zorgt  voor die snelle, enthousiaste klik met elk publiek. In alle situaties weet hij zich razendsnel aan te passen aan het publiek. Ben is een creatieve en intelligente presentator die zeer gemakkelijk een brug slaat met zijn publiek.

Van spelshow tot bedrijfspresentatie

Of het nu gaat om een spelprogramma, een bedrijfspresentatie, een beurs, enz. Ben is altijd de juiste man voor elk evenement. Hij heeft al ruim 17 jaar ervaring als presentator voor o.a. de Nationale Postcode Loterij, de RAI Huishoudbeurs, Libelle Zomerweek, voor grote familieprogramma's bij RTL 4, bij SBS6 en bij diverse publieke omroepen.

Ben kan ook een speciaal, voor u op maat gemaakt, (spel-) programma presenteren. Hij beschikt over verschillende eigen concepten waarbij hij gebruik maakt van stemkastjes, zodat uw gasten mee kunnen spelen met hun mobiele telefoon.

Een toegevoegde waarde van Ben is dat hij zijn presentatie moeiteloos  kan aanpassen. Meer dan 9 jaar verzorgt hij de warming-up voor het bekende Z@pp programma Kids Top 20 en ook bij  "Kinderen voor Kinderen" is hij een zeer gewaardeerde presentator. Ook voor een kinderprogramma is Ben Brand dé presentator.


Kortom, Ben Brand is een all round presentator. Lees meer ...

 

Boeking of een optie plaatsen voor Presentator Ben Brand

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Presentator Ben Brand kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.