Presentator Ben Brand

Presentator Ben Brand boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Presentator Ben Brand.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Presenteren is niet alleen maar alles aan elkaar praten. Een presentator is dé bindende factor voor uw publiek. Presentator Ben Brand zorgt altijd voor die snelle, enthousiaste klik met elk publiek. Zijn vermogen om zich in alle situaties aan het publiek aan te passen is overweldigend ! Ben is een creatieve en intelligente presentator die gemakkelijk een brug slaat met zijn publiek.

Presentator Ben Brand de presentator van de bekende merken

Met zijn charmante verschijning en enthousiasme is Ben de presentator voor de meest uiteenlopende activiteiten. Of het nu gaat om een spelprogramma, een bedrijfspresentatie, een beurs, enz. Ben is de juiste man. Hij heeft al ruim 17 jaar ervaring als presentator voor o.a. De Nationale Postcode Loterij, Bankgiro Loterij,  De RAI Huishoudbeurs, Libelle Zomerweek, Margriet Winterfair, Rabobank Nederland, Hogeschool Amsterdam, Fanclubdagen van vele artiesten waaronder o.a. Marco Borsato, en voor alle grote familieprogramma's bij RTL 4, SBS6 en diverse publieke omroepen.

Ben Brand bekend als TV publieksbegeleider en warming-up.

Ben is een bekend gezicht bij vele televisieprogramma's als publieksbegeleider en warming-up. "Holland Got Talent", "X-Factor", "Popstars", "Postcodeloterij Miljoenenjacht", "Life 4 U", en "All You Need Is Love", is zomaar een greep uit vele programma's waarvoor hij al die jaren gewerkt heeft.

Ben Brand spelshows op maat

Ook is het mogelijk dat Ben een speciaal, voor u op maat gemaakt,  ( spel ) programma presenteert. Hij beschikt over verschillende eigen concepten waarbij hij gebruik maakt van stemkastjes of waarbij uw gasten mee kunnen spelen d.m.v hun eigen mobiele telefoon. "May I Have Your Vote Please", "The Boys And Girls Battle", "Quiz-Bingo" en "Who's Not The Loser" zijn bijzonder geschikt voor een Kick-off, open huis, personeelsfeest, beurs of winkelcentrum.  

Een toegevoegde waarde van Ben is dat hij de presentatie moeiteloos om kan schakelen als het gaat om kinderen. Al ruim 9 jaar verzorgt hij de warming-up voor het bekende Z@pp programma Kids Top 20. Maar ook bij "Kinderen voor Kinderen", "Mijn vader is de Beste" etc. is hij een graag geziene publieksentertainer.  

Kortom, Ben Brand is een presentator met gevoel en vakmanschap op vele terreinen.

Boeken of een optie plaatsen voor Presentator Ben Brand?

Voor meer informatie over Presentator Ben Brand kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Presentator Ben Brand

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatoren om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 46544 mensen

Specificaties van Presentator Ben Brand

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Reiskosten: € 0,19 per gereden kilometer vanaf Montfoort (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Presentator Ben Brand

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Presentator Ben Brand kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.