SLAM!FM On Tour

SLAM!FM On Tour boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van SLAM!FM On Tour .

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Slam!FM on Tour is een totaalconcept, wat wil zeggen dat wij een avondvullend programma verzorgen in o.a. discotheken, cafés, feesttenten, en op beurzen en braderieën.

De show bestaat uit een DJ, een moderne licht- en geluidsinstallatie, verschillende give away’s en decoratiemateriaal. Er worden leuke spelletjes en opdrachten uitgevoerd met de klanten in de zaak en er worden foto`s gemaakt van de bezoekers die later op de site www.slamfm.nl te zien zullen zijn.

De week voor het optreden zullen er 30 radiocommercials à 15 seconden te horen zijn op Slam!FM waarin de naam van de locatie, de tijden en de dj van de show vermeld wordt.

Deejays: Menno de Boer, Ivo van Breukelen, Martijn La Grouw, Daniel Lippens, Jeroen Post, Rob Toonen en Mental Theo

Boeken of een optie plaatsen voor SLAM!FM On Tour ?

Voor meer informatie over SLAM!FM On Tour kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor SLAM!FM On Tour

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere DJ's en Drive-in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 17186 mensen

Specificaties van SLAM!FM On Tour

  • Tijdsduur: 3 uur aaneengesloten, 4 uur aaneengesloten
  • Geluid: Inclusief B-set / M-set
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor SLAM!FM On Tour

Voor meer informatie en beschikbaarheid van SLAM!FM On Tour kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.