Het Fietsende Naaiatelier

Het Fietsende Naaiatelier boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Het Fietsende Naaiatelier.

Prijsindicatie:

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het Mobiele Naaiatelier is een mooi en praktisch rondreizend naaiatelier, dat het publiek verrast met versieringen op hun eigen kleding. Voorbijgangers laten hun kleding pimpen en opleuken, versieren, customizen of decoreren door de improvisatie couturiers van Het Mobiele Naaiatelier.

Het Fietsende Naaiatelier heeft verschillende acts beschikbaar

The Sound of sewing

Een prachtig plaatje: twee antieke Hollandse fietsen en twee handige naaisters die live de kleding van het publiek vermaken tot een kunstwerk. Het publiek geniet, danst en zingt volop mee. 

Duur: 3 x 60 minuten in dagdeel van 4 uur
Benodigde ruimte: 4 x 4 meter
2 naaisters – met muziek – geschikt voor binnen en buiten, jong en oud

Ich bin wie du

Een vrolijke straattheatervoorstelling waarin naaien, theater en muziek naadloos samen gaan. Terwijl de dames ter plekke mooie en unieke creaties op de kleding van het publiek improviseren, wordt er gedanst, gezongen en geflirt. Op een pick-up, die ook door fietskracht wordt aangedreven, worden leuke plaatjes gedraaid. Dit alles leidt tot verrassende en hilarische situaties, tot groot vermaak van het publiek!

Duur: 3 x 60 minuten in dagdeel van 4 uur
Benodigde ruimte: 4 x 4 meter
2 naaisters – met muziek – geschikt voor binnen en buiten, jong en oud

Magic Moments - The show must sew on!

Magic Moments is een visueel spektakel met mooie kostuums, supersnelle en verrassende kostuumwisselingen en mooi ambachtelijk naaiwerk. Het publiek wordt meegesleept in de wonderlijke wereld van Het Mobiele Naaiatelier. Een wereld waarin tijd geen rol speelt. Een goede mix van haute couture, illusionisme, straattheater en dans maken deze show tot een vrolijk en uniek feest voor iedereen.

De voorstelling duurt 25 minuten. Eventueel gevolgd door een naaisessie van 1,5 uur, waarin de dames de kleding van het publiek vermaken.

Duur: 25 minuten (eventueel verlengd met 1,5 uur)  
Benodigde ruimte: 4 x 4 meter 
2 naaisters – met muziek – geschikt voor binnen en buiten, jong en oud

Boeken of een optie plaatsen voor Het Fietsende Naaiatelier?

Voor meer informatie over Het Fietsende Naaiatelier kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Het Fietsende Naaiatelier

Deze act is bekeken door 8233 mensen

Specificaties van Het Fietsende Naaiatelier

  • Tijdsduur: 3 x 60 min. binnen 3 of 4 uur.
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: exclusief reiskosten